Šta je novo?

IE - Page Expired

starojko75

Slavan
Učlanjen(a)
01.05.2004
Poena
319
Mnogo me nervira kada u nekim situacijama MORAM da se vratim na prethodnu stranu a on mi ispise PAGE EXPIRED - to se ranije nije desavalo a sada se desava jako cesto ali ne uvek (po Marfijevom zakonu - bas onda kada ne treba). Postoji li opcija kojom to mogu da regulisem?

Koristim Internet Explorer. Nemojte mi reci da predjem na Operu ili tako nesto, molim konkretan odgovor.

Hvala!

Page expired se javlja kad si popunjavao neku formu, pa submitovao, pa otisao negde 🙂 pa se vratio nazad :d Vidis kako je jednostavno :d Malo prostije, to je normalno i desava se zato sto ne moze da te vrati nazad, jer bi morao ponovo da 'popuni' formu, a nema podataka 🙂

Dakle, kad submitujes podatke, razmisli pre nego sto kliknes dalje 🙂

Gde ces konkretniji odgovor od ovog da predjes na operu ili firefox? 🙂

Bad MF je napisao(la):
Page expired se javlja kad si popunjavao neku formu, pa submitovao, pa otisao negde 🙂 pa se vratio nazad :d Vidis kako je jednostavno :d Malo prostije, to je normalno i desava se zato sto ne moze da te vrati nazad, jer bi morao ponovo da 'popuni' formu, a nema podataka 🙂

Upravo! U stvari, sestra je popunjavala test za polaganje voznje na sajtu auto skole, kada je uradila kliknula je na KRAJ TESTA i onda je nesto htela da se vrati da pogleda kako je uradila i ispisao je PAGE EXPIRED. Znaci, to je normalna pojava. Hvala.

I znas sta mi jos nije jasno... ne znam da li to zavisi od sajta ili od necega drugog... naime, kada surfujem i zelim da se vratim nazad, na prethodnu stranicu, nekada me vrati istog momenta a nekada ucitava stranicu kao da je ucitava prvi put iako sam mozda pre 5sec bio na toj stranici. O cemu se tu radi?

Rado bih ja presao na Operu jer je svi hvale ali navika je cudo.

A je l' je Opera free, mogu li je za dz skinuti sa net-a i koristiti?

Poslednja izmena:
Ne. A i bolji je firefox 🙂 U IE idi na tools -> Internet options -> General -> Settings i odaberi "never". To naravno ne pomaze sa stranicama koje 'insistiraju' na no cache opciji 🙂, mada IE ipak sve strane koje si posetio stavlja na hard disk.

Ogi. je napisao(la):
1. Rado bih ja presao na Operu jer je svi hvale ali navika je cudo.

2. A je l' je Opera free, mogu li je za dz skinuti sa net-a i koristiti?
1. hehe... pa, ne hvale je SVI 😀

2. nije free - Opera je adware (prikazuje reklame)... to mozes da regulises kupovinom (40$ :zgran: ) ili... hm... na neki drugi nacin...

Ma Firefox, ili ako si vezan za IE - Maxton...

Ne znam sta je Maxton a i za Firefox prvi put cujem. 🙂

Hvala na odgovorima.

Maxton ti je browser zasnovan na IE, samo sa gomilom korisnih dodataka (poput tabova)... Predlažem ti da ga probaš, ako već koristiš IE. Ako te nešto više zanima, pitaj Zonija 🙂

Cini mi se da je od svih free IE brozera najbolje koncipiran AvantBrowser.
Inace mi se jako dopada NetCaptor, ali nije free.

Nazad
Vrh Dno