Šta je novo?

IE jawa problem

skroller

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2002
Poena
619
microsoftov site vise ne podrzava instaliranje jawe za IE (verzija za win XP) Kako prevazici ovaj problem ? Skinuo sam sa net-a neku jawu ali kad pristupim site-u koji zahteva javu, IE se odmah zatvori sam od sebe.
Pomazite !

ZoNi je napisao(la):
ja mislim da je sigurnije resenje da instaliras Micro$oftovu Javu...
Zoni,Zoni. procitaj ona dva thread-a...ne postoji vise Microsoft-ova Java VM :(

Zar se Microsotf Java Virtual Machine ne zove sada MS Virtual Machine?

Ako nije tako može Sun Java Runtime Enviroment da posluži. Sun JRE ide npr. uz Netscape (ako je u pitanju full-instalacija, naravno). Takođe se može skinuti i sa Sun-ovg sajta što je gore i navedeno. Težak je oko 10-15 MB. Ima mogućnost podešavanja (u Control Panelu se po instalaciji pojavi ikonica) da li će se koristiti i sa IE ili samo sa Netscape-om...

delimir je napisao(la):
Zar se Microsotf Java Virtual Machine ne zove sada MS Virtual Machine?

Ako nije tako može Sun Java Runtime Enviroment da posluži. Sun JRE ide npr. uz Netscape (ako je u pitanju full-instalacija, naravno). Takođe se može skinuti i sa Sun-ovg sajta što je gore i navedeno. Težak je oko 10-15 MB. Ima mogućnost podešavanja (u Control Panelu se po instalaciji pojavi ikonica) da li će se koristiti i sa IE ili samo sa Netscape-om...

ja sam i skinuo Sun-ov JRE (http://dlres.java.sun.com/JSCDL/dow...0272474303-886/j2re-1_4_0_01-windows-i586.exe) 8,95 MB, ali od kad sam ga instalirao cim pristupim nekoj stranici gde se zahteva java IE6 se odmah zatvori ! Kad je unistaliram stranica se normalno otvori, ali pise da mi je potreban java browser. U control panel imam ikonu (java plug-in 1.4.0_01) ali kad kliknem na nju nista se ne desava. Izgleda da sam ja ipak skinuo pogresnu stvar...
eh da, ista stvar se desava i sa Operom 6.02

Vrh Dno