Šta je novo?

IE 7 i Kaspersky 5.0

tiha

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
695
Nakon instalacije IE 7, u status baru IE se ne pojavljuje ikonica Kasperskog tako da nisam siguran da li skenira strane :smash: Na IE 6 je sve radilo normalno. Da li se je neko naisao na slican problem?

Poslednja izmena:
To najlakse mozes da proveris ako krenes da skidas neki fajl koji je 100% sumljiv. Ako prijavi da postoji opasnost, znas na cemu si.

To najlakse mozes da proveris ako krenes da skidas neki fajl koji je 100% sumljiv. Ako prijavi da postoji opasnost, znas na cemu si.

Ovo me potseća na priču kako je zastavnik hteo gušterima da demonstrira kako se protivtenkovska mina neće aktivirati na težinu čoveka pa skočio na nju :exploder:

Sorry za offtopic

I meni je to palo na pamet, ali nikako naci neku stranu za koju znam da je inficirana. Ako neko zna za neku, moze da mi baci na PM (na moju odgovornost :d )

Ovo me potseća na priču kako je zastavnik hteo gušterima da demonstrira kako se protivtenkovska mina neće aktivirati na težinu čoveka pa skočio na nju :exploder:
I? Jel' se aktivirala?

Potraži na google-u Eicar test virus.

Vrh Dno