Šta je novo?

Ie 6?

Dabar

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2001
Poena
619
Dobijam li nešto instaliranjem IE6? Sada koristim IE 5.5 i zadovoljan sam.
Pozdrav!!!

Razlike su uglavnom ispod haube (tako kaže MS)...Sigurnost (mada i za njega ima gomila patcheva), brzina itd...

Spolja gledano imaš:

-media bar (sa strane gde može da se uključi favorites) za pristup Windows Media stranicama
-lock the toolbarts čijim uključivanjem onemogućavaš pomeranje toolbarova
-automatic image resizing, omogućava da se slika ako je veća od cele strane automatski smanji da stane na ekran
-image toolbar, na slici se automatski kada pređeš mišem preko nje pojave male ikonice za snimanje slike i dr...

Znači uglavnom gluposti. Verovatno je stabilniji od 5.5 (mada ja ni na njega nisam imao primedbi) i brži...Ako ti nije problem tih 12 mega skini, inače se ne zamaraj oko toga. Kada nisi do sada čekaj neki IE 6.1 ili 7.0...

Hvala. Znači valja.E, onda neću da ga skidam. Imam ga na CD-u.:)
Pozdrav!!!

IE6 losije radi kod mene... Ponekada kada otvorim mht sa diska zna da blokira - isto se desava kod moje devojke...

Ma žalili su se ljudi na šesticu masovno kada se pojavila...Najviše je bilo primedbi oko Jave ,ali to je pre vezano i za sam Windsows XP.

Mada, ako ga čovek ima na CD-u mene čudi samo zašto ga nije probao još uvek...

delimir je napisao(la):
Ma žalili su se ljudi na šesticu masovno kada se pojavila...Najviše je bilo primedbi oko Jave ,ali to je pre vezano i za sam Windsows XP.

Mada, ako ga čovek ima na CD-u mene čudi samo zašto ga nije probao još uvek...
Tek sam ga nabavio, a nije rdjavo prvo pitati i sigurno ću ga probati.
Pozdrav!!!

Nazad
Vrh Dno