Šta je novo?

Idemo? Kopaonik, Hotel Grand, 16. i 17. jun 2018 – Motorola & Benchmark druženje

Ajde Boki kad si vec dobio poziv :)

Ma znam, nego napisao možda nešto vidiš uspeš, pa rekoh sredio si nešto :)

Ukoliko ima mesta, voleo bi i ja da dođem. Dodatno, ako je neko od forumaša sa Kosova, prevoz je na moj račun.

E i tebe da upoznam :)

Ovde > [email protected] saljes podatke (ime, prezime, nick, broj telefona)

Ja rekoh prvo ovde da se javim, da vidim je l me primate u društvo [emoji4]

Matori, jos se nisi prijavio..? :)

Sent from my Pixel using Tapatalk

Sad se prijavio :) Tacno na vreme.

Utrčao sam i ja, pomalo neplanirano ali da ispoštujem ... :)
Iz Niša, bar koliko je meni poznato, ide mod CC, moja malenkost. Ide li još neko iz bliže ili šire okoline, možda Vranje, Leskovac ili odakle već, pa da delimo troškove?
Ako nam se ne isplati vožnja do BG-a uz ostavljanje vozila tamo, onda direktno da se zaputimo do KOP-a.

Poslednja izmena:
Zar ti nije lakše da dodjes/te kolima do Kruševca, i tu vas pokupi bus. Jer svakako moraju da prodju kroz Kruševac koji je najbliži grad, nego da ideš do Bg-a. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da, do kruševca imam ~ 90km, a do KOP-a ~130. Logično da idem za Kš :d
Ma stoji opcija da krenemo direktno tamo, ali zanimljivije je kada se putuje u društvu. Samo što je ekonomija surova.

Barem da bude kao što rekoše oko 15 stepeni, da se rashladimo.. Umreh ovde [emoji23]

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

evilmc nas ceka u Krusevcu, molim i ostale koji se odluce da nas tu cekaju da nam na vreme jave

Barem da bude kao što rekoše oko 15 stepeni, da se rashladimo.. Umreh ovde [emoji23]

Kakva glupa prognoza...

8957182037b8453038ca107327f319e6.jpg

Sent from my TA-1024 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Lazu bre meteorolozi :D

Ignorisi Google... meni je rekao pre dan-dva Shower with Thunderstorms u Beogradu, a ono ni oblacak da se vidi....
Vec mesec i nesto SKROZ lupeta Google, za Beograd, Nis, Bec..
Kakva glupa prognoza...

8957182037b8453038ca107327f319e6.jpg

Sent from my TA-1024 using Tapatalk

Ignorisi Google... meni je rekao pre dan-dva Shower with Thunderstorms u Beogradu, a ono ni oblacak da se vidi....
Vec mesec i nesto SKROZ lupeta Google, za Beograd, Nis, Bec..

Slicno, tj. skoro isto pise i u Weather Underground aplikaciji...a koliko znam njihov izvor uvek hvale kao jedan od najpreciznijih...

Edit: Sad mi je palo na pamet da WU uzima podatke od RHMZ, mozda sam i pomesao sa necim drugim, ali ako uzimaju od RHMZ oni jedva da mogu i dva dana unapred da pogode prognozu :d

Lazu bre meteorolozi :D

Ne bi bio prvi put da pogrese :D

Poslednja izmena:
Ova moja kaže biće to ok [emoji16]
313ff1781e483abdf8792590b21bfe41.jpg

Ma sjajno. [emoji23]
4298c94923d4976de5acb0315fd70200.jpg
98e3e310d2178be2af87f7f7f8473bcf.jpg

Slicno, tj. skoro isto pise i u Weather Underground aplikaciji...a koliko znam njihov izvor uvek hvale kao jedan od najpreciznijih...
Edit: Sad mi je palo na pamet da WU uzima podatke od RHMZ, mozda sam i pomesao sa necim drugim, ali ako uzimaju od RHMZ oni jedva da mogu i dva dana unapred da pogode prognozu :d
Google valjda koristi weather.com trenutno, pise "More on weather.com".

Ali velike razlike naspram AccuWeather.com, pa i naspram trenutnih podataka RHMZ :) Zadnjih mesec dana, ranije je bilo OK.

Ma nije bitno, biće super svakako makar ***** padala haha

Ja preporucujem.... kišobran :)

i želim vam da se provedete nezaboravno
a6cb8b0d546370e1b62a641dfb3da6e2.jpg

Sent from...

Ma nije bitno, biće super svakako makar ***** padala haha
Ja sam se nesto pre 14h vratio sa treninga, ispred zgrade je >100m2 betona.... 60-65*C otprilike... tako da i da pada kisa i bude -10*C na Kopaoniku, to cu smatrati poboljsanjem :D
Sledece letovanje u Skotskoj/Irskoj/Islandu, a uskoro i na Grenlandu izgleda ;)

Ja sam se nesto pre 14h vratio sa treninga, ispred zgrade je >100m2 betona.... 60-65*C otprilike... tako da i da pada kisa i bude -10*C na Kopaoniku, to cu smatrati poboljsanjem :D
Sledece letovanje u Skotskoj/Irskoj/Islandu, a uskoro i na Grenlandu izgleda ;)
E baš to, pored ove moje zagušljive i prevruće hale na poslu i užarenog betona u gradu i - 10 će biti banja [emoji16]

snesko-belic-naopacke.jpg

:wave:

Izgleda da će ipak biti Pecina demonstracija karving skijanja [emoji16]

Nemam nista protiv, samo kantne da naostrim :D

Nazad
Vrh Dno