smiley je napisao(la):Da li vama ICQ radi kako treba ili je to samo do mog racunara i akademske mreze?
Juce i danas nikako mi ne prolaze poruke ljudima na mojoj ICQ listi
nema mnogo istine u ovome... naime, moze aplikacija da se zaglupi i to se resava ponovnim podizanjem iste, ali icq server se nesto ne glupira na opisani nacin... u gore navedenom slucaju je moguce da postoji neki vatrozid koji sece icq, a to se moze proveriti pristupom sa druge mreze...baneks je napisao(la):ICQ ume da zaglupi. Mislim na njihov server. Desava se povremeno, bez obzira na provajdera, da poruke jednostavno ne idu a ti se ubijes od pisanja i slanja. Posle dan-dva sve se sredi.
A ako se to ponovi i sa druge i sa trece mreze onda nema nista drugo nego da se zaglupeo ICQ server.(PTTNet, EUNet. InfoSky, za primer, moj slucaj, i pored nekoliko startovanj aplikacije pa i kompletnog racunara)kustera je napisao(la):...
nema mnogo istine u ovome... naime, moze aplikacija da se zaglupi i to se resava ponovnim podizanjem iste, ali icq server se nesto ne glupira na opisani nacin... u gore navedenom slucaju je moguce da postoji neki vatrozid koji sece icq, a to se moze proveriti pristupom sa druge mreze...
baneks je napisao(la):...
ICQ ume da zaglupi. Mislim na njihov server. Desava se povremeno, bez obzira na provajdera, da poruke jednostavno ne idu a ti se ubijes od pisanja i slanja. Posle dan-dva sve se sredi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari