Šta je novo?

ICQ problem

• Začetnik teme Začetnik teme smiley
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

smiley

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2000
Poena
609
Da li vama ICQ radi kako treba ili je to samo do mog racunara i akademske mreze?

Juce i danas nikako mi ne prolaze poruke ljudima na mojoj ICQ listi

smiley je napisao(la):
Da li vama ICQ radi kako treba ili je to samo do mog racunara i akademske mreze?

Juce i danas nikako mi ne prolaze poruke ljudima na mojoj ICQ listi

ICQ ume da zaglupi. Mislim na njihov server. Desava se povremeno, bez obzira na provajdera, da poruke jednostavno ne idu a ti se ubijes od pisanja i slanja. Posle dan-dva sve se sredi.

baneks je napisao(la):
ICQ ume da zaglupi. Mislim na njihov server. Desava se povremeno, bez obzira na provajdera, da poruke jednostavno ne idu a ti se ubijes od pisanja i slanja. Posle dan-dva sve se sredi.
nema mnogo istine u ovome... naime, moze aplikacija da se zaglupi i to se resava ponovnim podizanjem iste, ali icq server se nesto ne glupira na opisani nacin... u gore navedenom slucaju je moguce da postoji neki vatrozid koji sece icq, a to se moze proveriti pristupom sa druge mreze...

kustera je napisao(la):
...

nema mnogo istine u ovome... naime, moze aplikacija da se zaglupi i to se resava ponovnim podizanjem iste, ali icq server se nesto ne glupira na opisani nacin... u gore navedenom slucaju je moguce da postoji neki vatrozid koji sece icq, a to se moze proveriti pristupom sa druge mreze...
A ako se to ponovi i sa druge i sa trece mreze onda nema nista drugo nego da se zaglupeo ICQ server.(PTTNet, EUNet. InfoSky, za primer, moj slucaj, i pored nekoliko startovanj aplikacije pa i kompletnog racunara)

baneks je napisao(la):
...

Verovatno imaš problem sa bazom ti ili prijatelj/ica sa kojom pričaš. Reindexiraj bazu sa programom koji dolazi uz ICQ i verovatno ćeš rešiti problem.

Nazad
Vrh Dno