Šta je novo?

Icq i Ad-Wacth

• Začetnik teme Začetnik teme rogi23
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

rogi23

Čuven
Učlanjen(a)
08.01.2006
Poena
620
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pri svakom pokretanju Icq-a ili MSN-a, oni pokušavaju da se upišu u startup, i to registruje Ad-Watch, i ja onda moram da stalno klikćem na block, a to me užasno nervira. Inače, u Icq-u mi nije štiklairano da se program diže sa sistemom, isto tako i MSN-u. Da li postoji negde podešavanje, u kome se Icq i MSN, ne bi pri pokretanju sami pokušavali da se sami upišu u startap listu?

Start, run, kucas msconfig , enter, startup tab i un checkiras programe koje ne zelis da se dizu.

@NiTro Pa ne podiže se sa sistemom, razumeš? Sistem se podigne, i ja pokrenem Ad-Wacth, Kaspersky, i Zone Alarm, konektujem se na internet, i kada se konektujem pokrenem ICQ, i onda Ad-Wacth prijavi promenu u registrima , jer ICQ pokušava da se upiše u startup, i ja moram na block! O tome se radi!

Axa izvini, moja greska. sry

Prestani da koristis ICQ i MSN messangere, predji na nesto mnogo bolje poput Mirande ili Trilliana.

^ Upravo.

Mene nervira sto kod triliana ne radi file transfer, pa moram da ulazim u icq kad hocu da posaljem fajl. Sad cu mirandu da probam.

Radi u Mirandi.

NiTro je napisao(la):
Mene nervira sto kod triliana ne radi file transfer, pa moram da ulazim u icq kad hocu da posaljem fajl. Sad cu mirandu da probam.
Kako ne radi ???
Svakodnevno koristim tu opciju bilo da se radi o slanju preko LAN-a ili preko neta...

To je uobičajeno ponašanje ICQ-a i tu ništa ne možeš da uradiš. Ako nije čekirano u setovanjima da se ICQ diže sa Windowsom on se neće ni dići, ali će se opet upisati u startup. Ne pitaj me zašto, pitaj njih, ako te ne mrzi.

Nazad
Vrh Dno