Šta je novo?

ICQ file transfer

• Začetnik teme Začetnik teme shtaps
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

shtaps

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2003
Poena
619
Pokusavam da pokrenem file transfer preko ICQ (2003b) ali nece nikako. Jesam li nesto propustio?
Ako malo duze koristite program primetili ste (zapravo mozda i niste...) da se ponekad zamrzne na sekund ili dva. Pretpostavljam da je to zbog onih flash reklama pa kad ti je spora veza treba mu malo vremena mada mozda ima resenje za ovo zastajkivanje?

Nece ni meni da salje fajlove vec dobrih godinu do godinu i po. I to sam probao sa svim mogucim verzijama i nece. Ispise kao neka P2P greska.

Meni nista ne ispise vec kao posalje fajl a kod primaoca ispise da sam ja prekinuo transfer...

Kolko ja znam morash da shareujesh IP u preferences/security ... Koristim Trillian tako da ne znam gde se tachno u ICQ-u nalazi. Poz.

ja koristim ICQ 2001b i dan danas nemam nikakvih problema... Uopste i ne kapiram sta novo mogu da donesu novije verzije programa?🙂

Ajde sada kada ste krenuli sa icq problemima...I ja koristim trill bash dugo ali poneld upalim i icq. Strashno me nervira jer 1000 puta ne poshalje poruku. Pishe da je poslato ali drugoj strani ne stize. Sa nekima sam se chak i posvadjao jer je doshlo do "zbrke" zbog neprimljenih poruka! Da li se ovo samo meni deshava ili i kod drugih?

meni od prijateljice redovno NE stizu poruke koje mi salje sa icq

Nisam imao problema da mi nije poslao poruku... mada sam cuo da se to desava.

I sa 2001b isti problem sa file transferom 🙁

file transfer ne radi ako ga firewall ne propušta, i nikad nisam uspeo da podesim fw da propušta file transfer, već sam se preorijentisao na druge vidove prenosa fajlova (ftp server, mail za manje stvari, itd)..

ponekad pomogne da, umesto preko icq protokola, probam transfer preko msn-a (valjda zato što on radi preko http protokola)..

Swiper je napisao(la):
ja koristim ICQ 2001b i dan danas nemam nikakvih problema... Uopste i ne kapiram sta novo mogu da donesu novije verzije programa?🙂

ne znam da li ta verziju up/downloaduje bazu korsinika sa servera? to je dobra opcija koja se pojavila pre koju godinu, sad nemam pojma da li tvoja verzija ima to 🙂

cool je kad prasne hard ili slično da ne pogubiš kontakte... a i kad odem na posao i uključim webicq odmah imam listu kad kod kuće

edit: transfer mi je radio uvek i sa bilo kojom verzijom... trenutno je najnovija koja ima na sajtu. nemam pojma koja je. :smash: i niko mi se nikad nije požalio da mu poruka nije stigla.

Poslednja izmena:
@kiza_ns: skida kontakte sa servera 🙂
i ja nemam problema sa pristiglim poruka...

Poslednja izmena:
pa da, to je to.... inace je sve isto 🙂
kucas poruke i saljes fajlove... sta jos moze da se izmisli?

ti moj post nisi razumeo onda 🙂
ja sam bas protivnik tih novih verzija jer nema nicheg novog sto mi treba... kucanje poruka i slanje fajlova eventualno... 🙂

kiza ns je napisao(la):
...transfer mi je radio uvek i sa bilo kojom verzijom...
Koji firewall koristis? Da ironija bude veca ja fw ne koristim uopste, mada imam instaliran ZA (koji sam koristio ranije i koji mi je pravio dosta problema), jeli moguce da samo zato sto je tu jos uvek pravi s****?

e meni sa Sygate Personal Firewall Pro radi transfer OK... probaj...

Ja sam sinoc uspeo da posaljem fajl drugu preko icq-a, a obojica smo iz fw-a (outpost). Nisam nista cackao, sve je po defaultu (samo sam zvuk ubio...). U pitanju je icq4 lite
Inace i meni se najvise svidja icq 2001b, ali sam imao nekih problema sa njim pa sam morao da stavim ovu novu (sugavu) verziju 🙂

@swiper: ne, ti mene nisi razumeo. upravo sam to i rekao. najnoviju verziju imam jer mi je prsao hard, a nisam imao stariju nego sam skinuo sa sajta.

@shtaps: ne koristim firewall 😛

Nazad
Vrh Dno