Šta je novo?

icon problem or somethin'

damirAERO

Cenjen
Učlanjen(a)
22.08.2010
Poena
151
novi sam na forumu stoga vas prvo sve srdacno pozdravljam. Evo ovako da izjasnim moj problem. Jutros sam trebao da otvorim jedan file sa Adobe Readerom i isao sam ono use program from list bla bla bla...... file sam uspio otvoriti medjutim sve ikone (skype, teamviewer, microsoft flight simulator, teamspeak.....) i neki instalacijski setupi su mi bili pod adobe reader ikonom i pomocu nje su se otvarali. Izbrisao sam Adobe Reader i sve je opet bilo dobro medjutim kad sam ga opet pokusao instalirati opet se javio isti problem odmah nakon instalacije. Isto mi je bilo i kad sam jednu sliku htio otvoriti pomocu picture viewera, sve ikone su mi u picture vieweru i tako su i sada, ne znam sta da radim. Ima li itko rijesenje ???? Zahvaljujem unaprijed

Ako smo se dobro razumeli ovo je jedno moguce resenje:
Desni klik na fajl, izaberi properties, tu pise opens with i ima da se izabere change.

da, medjutim ja izaberem jedan program da mi otvori, al on mi otvara sve programe na desktopu, u folderima itd..... to mi se prije nije dogadjalo

koji o.s je u pitanju ? i jel imaš onu opciju (mislim da je Uros na to mislio pod "desni klik properties...itd.") da izabereš default program koji otvara taj tip falja ? primer : jpg.gif. otvara Paint ili ACDSee. .mp3 otvara Wndows Media player itd.

Koristim WIN7 32-bit, neznam na sto tocno mislis ali uglavnom sam sredio problem jer sam nasao nekakve fixeve, vidjet cu oce li me opet zezati, nadam se da nece...😛😛😛😛😛😛😛

Nazad
Vrh Dno