Šta je novo?

Icon Packager-Pomoc

BEGINER

Slavan
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
320
Ovako,instalirao sam pomenuti program i odradio sve kako treba...Program se startuje,i mogu da editujem i dodajem ikonice i sve radi normalno,medjutim kako stisnem apply icons,program se zabode i mogu da ga ugasim samo preko task manager-a

Probo sam i reinstall i drugu verizju nista ne pomaze:smash:

Ima li neko ideju???

Btw win xp sp3 je u pitanju(i da napomenem da win blinds radi bez problema)

Auuu niko ne zna...Ajmo ljudi bilo kakva ideja je vise nego dobrodosla🙂

Sta da ti kazem,ocito je neki konflikt u pitanju.Nadji neku alternativu ovom programu,da se ne bi zezao dzabe.
Mozda Icon Phile,Bee Icons...

Poslednja izmena:
Meni verzija 4.0 radi normalno na XP SP2. Ako ti ovo uopste nesto znaci...

Radio je i meni na Sp2..Mozda ga nesto SP3 zeza...Ako neko ima SP3 bilo bi lepo da javi dal mu radi

@Panzer Meyer:
Probo sam ih,ne odgovaraju mi IP je mama za te stvari😉

Poslednja izmena:
Pravio sam preko nLite neki custom Win XP. Na "suv" XP sam integrisao SP3, taj Win je instaliran na 2 masine i jos nekoliko virtuelnih za probu i Icon Packager je radio najnormalnije. Stvarno nemam pojma sto bi te zezalo ako je proverena verzija programa koja inace radi :smash:

mitarus hvala na odgovoru🙂

Pa trebalo bi da je verzija ok,buduci da sam isti taj koristio na ranijem Win-u koji je bio SP2 i radio je bez problema:smoke:

Ovaj SP3 me ubi:S:

Nista probacu jos neku verziju,ako radi super😀 a ako ne moracu bez njega:smash:

Edit:evo sad sam stavio najnoviju verziju koja radi gomili ljudi al meni opet isto...Sve oce,do trenutka kad stisnem apply icons i u tom trenutku kucanje...
Poludecu😡😡

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno