Šta je novo?

IBM vs. WD (40GB, 7200)

Znaći na elektroniku a duva. No problem.
A to da ih ispred stavim malo mi nepraktično zvući, jer nemam nikako ideju kako ga ispred staviti, nema teorije.
A svakako ova druga metoda će jedina biti izvedena, jer je kao jedian moguća.

STARI HDD
NOVI HDD
COOLER

Tako će duvati u elektroniku, a neće smetati.
A što se tiće starog, nikad mu nije trebalo dodatno hlađenje, pa nee ni sad.

ps. imam jedan cooler kod kuće, koji doduše ima na kraju smao dvije žice. Nema konektora. Kako ću njega osposobiti?

||NeX|| je napisao(la):
ps. imam jedan cooler kod kuće, koji doduše ima na kraju smao dvije žice. Nema konektora. Kako ću njega osposobiti?

Crnu žicu na cooler-u zalemiš na crnu od napajanja, a crvenu sa kulera na žutu (ili ih samo uguraj u onaj konektor za hard disk pa vidi dal radi).

bness[/i] A gde ima da se kupe tt-ovi 80mm fanovi je napisao(la):
Pitaj u oglasima, neko ih je prodavao. Ja kupio od uvoznika (PC Centar), oko 4-5€.
[/quote]

Pardon, ThermalTake fan sam dobio uz kuciste (mislim da ih ne prodaju odvojeno), a CoolerMaster sam kupio odvojeno i njega su prodavali u oglasima :)

Boris je napisao(la):
Ja planiram da uzmem bas taj WD800JB i nasao sam ga preko za oko 106$ + postarina.Mislim da je to trenutno najbolji izbor.

Apsolutno se slazem....

Duel između IBm Deskstar i WD Caviar je dobio WD.
A sada imam novu ponudu koja glasi Seagate Barracuda 40BG 7200rpm.

Molim komentare na WD Caviar vs Seagate Barracuda (40GB, 7200rpm)

ps. Ako treba više informacija o Seagetovom disku dobit' ćete najvjerovatnije sutra navečer!

Seagate Barracuda IV sam ja preporucivao jos pre 4-5 meseci ali svi su pricali te maxtor te IBM... ali vidim da u zadnje vreme ima sve vise pristalica sto je dobar znak :)

Disk je odlican, izuzetno tih, drasticno tisi od konkurencije. Najmanje se greje. Izgleda daleko ozbiljnije od ostalih. Jedina mana je sto je za nijansu sporiji 5-6% ali apsolutno nebitno u realnom radu.

Ovo sve pricam za model od 80gb ali je slicno i sa 40gb

Uzmi Seagate i nece ti trebati hladjenje... ili ako bas insistiras, kupi HDD rack sa vetilatorima (idealno metalni) pa ce ti HDD biti hladan kao spricer :)

I bre, kao da kupuješ nosač aviona ;) Uzmi slobodno Baracudu, nećeš pogrešiti.

mikis je napisao(la):
I bre, kao da kupuješ nosač aviona ;) Uzmi slobodno Baracudu, nećeš pogrešiti.

Ma u pravu si. Uzet' ću ga i ćao.
A kad budem uzimao nosać aviona, neću bre ni razmišljati koji d auzmem, kad imam već tolike pare, uzet' ću najskuplji!

Nazad
Vrh Dno