To je malo"cudna"konstatacija,s obzirom da je cela T serija biser,ali reci da je biser serije podvrsta koja dolazi sa ATI FireGL grafikom je ispravno samo ako je on neki profesionalac koji ne moze da radi bez takve grafike
Pozdrav ,)
Profesionalcu treba mnogo bolja grafika nego sto je ATI Mobility, pa makar bila i FireGL. Ono sto sam mislio pod "biser" je to da podvrsta(ili nadvrsta) "p" ima diskretnu grafiku naspram ostalih sa integrisanim grafikama, sto nikako nije cudno, nego je dobro i pozeljno.
Pozdrav (narocito ljubitelima IBM T-serije)!
da se malo jos nadovezem u vezi IBM P serije , a to je da je FireGL iz T40p i T41p BRZI od 9600 iz T42 (imao sam i T42 u novom kucistu, ali me nerviralo, vise volim ovo staro tanje kuciste, pa sam ponovo nabavio T40p) a i da , pogresio sam u vezi rezolucije za ekran na T seriji koji nije 1440 vec 1400 (u office-u imam 19" Wide, a na njemu je ta rezolucija pa mali lapsus, izvinite)
Eto toliko od mene
🙂
Pa..ne mogu reci da nisam probao 😀 Znam, znam, krpiti IBM je svetogrdje, ali morao sam. Naravno, improvizacija nije uspela.Nasao sam samo obican gpu fan na 12V (kinez za 200din) i kada sam ga povezao na 5V koliko ima na konektoru za fan...shvatio sam da ce to tesko ici. Pri paljenju se fan okrece,a za to vreme je na displeju FAN ERROR, verovatno zbog toga sto ovaj kinez nema rpm kontrolu. Drzim ESC. zaobidjem to, i kada udjem u win, fan prestane da se vrti. Mada je par puta nastavio da se vrti i u winu.
🙂 poludeo sam. Da je izdrzao jos par dana, otisao bi u tudje ruke..
"Cim resis da prodas IBM-a , on se pokvari. "
Marfijev zakon 😀
U prevodu: ako ne nadjem mali fan na 5v, sa rpm kontrolom, moracu da trazim neki servis.
Ju, pazi sad ovo, sta ce reci Broz (kad se vrati sa basketa)S obzirom da su oduvek IBM, a sada 100 % kineski Lenovo laptopovi oduvek bili precenjeni za ono što realno nude, bolja opcija je da umesto ma kakvog T4x modela uzmeš neki od modela Fujitsu Siemens Lifebook S serije. Sklapaju se u Nemačkoj na osnovu japanskih komponenti i to je trenutno najbolji izbor za profesionalni laptop
Ju, pazi sad ovo, sta ce reci Broz (kad se vrati sa basketa)
S obzirom da su oduvek IBM, a sada 100 % kineski Lenovo laptopovi oduvek bili precenjeni za ono što realno nude, bolja opcija je da umesto ma kakvog T4x modela uzmeš neki od modela Fujitsu Siemens Lifebook S serije. Sklapaju se u Nemačkoj na osnovu japanskih komponenti i to je trenutno najbolji izbor za profesionalni laptop
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari