Evo da zavrshim prichu o kalibrisanju.
Do kraja dana (subote), baterija mi je, uz ne puno korišćenja, pala sa 72% na 55%. Tačnije od 13h u subotu, do negde 3.30h ujutru u nedelju. Ostavio sam mobilni preko noći uključen, ali sam ga ujutru zatekao totalno ispražnjenog. Znači sa 55% na 0% u manje od šest ipo sati (šest ipo sati sam spavao).

Ovako mi se nije trošio ni dok mi je stojao u svojoj fabričkoj futrolici.
PJ, psovao sam i tebe :smack: što si to predložio i sebe što sam te poslušao :wall: i probao da kalibrišem bateriju. Mislio sam da sam je totalno i neopozivo sj€ß@o.
Napunio sam mobilni, uključio sam ga još dok se punio i do nedelje uveče, negde oko 2 sata posle ponoći mi je otišao samo na 93% (na sreću)

arty:. Znači nekih 12-13 sati kasnije uz relativno umereno korišćenje...
U noći između nedelje i ponedeljka sam po običaju ugasio telefon.
Do ponedeljka uveče mi je pala baterija na 69% što uopšte nije puno, jer sam u toku dana igrao sudoku na mobilnom i imao par solidnijih razgovora. Noćas sam ga dopunio jer mi je danas bio neophodan sveže napunjen, potpuno pun mobilni.
Zasad imam utisak da baterija drži otprilike kao što je i pre ove "igranke". Videćemo još...
OS mi je njegov originalni sa kojim je i došao.
Resetovanje? Misliš da ga bockam gore kod USB konektora? Zašto bih to radio? Nikada ga do sada nisam tako resetovao, ali ga svake noći gasim dok spavam. Inače ga uglavnom punim dok je ugašen, tj noću.