Šta je novo?

[I7500] Zvanicna tema

Meni nightly radi savrseno, baterija izdrzala 58h (mp3, pozivi, poruke i malo wi/fi)...
Probaj ovako da namestis telefon, mozda osetis razliku:
Version: I7500XEJC6 GAOSP-09292010
Brightess: 40%
Compcache: Enabled on Cyanogen and Galaxo config (50000)
O/C: 614 MHz
CPU Sampling: perf
JIT disabled
Dithering enabled
VM heap size: 32M
System persistent enabled (in ADW settings)
Izbrisao pomocu RootExplorera apps kao Amazon, Maps, Live Galery, CarHome, VoiceApps..
Koristim System Panel za ubijanje procesa.
Koristim 2G.
Disabled GPS, background data.

Na brzaka sam uspeo da vidim da sa root explorerom vise NE mogu da se gase nepotrebni programi tipa bluetooth, google maps.....
Prijavlju je da je read only :)

da li na ovom poslednjem nightly buildu dobro rade player(sa slusalicama),camera i bluetooth?

poz

da li na ovom poslednjem nightly buildu dobro rade player(sa slusalicama),camera i bluetooth?

poz

Pa player sa slusalicama je radio i sa predposlednjim (ja odgledao 2 filma na putu do Novog Sada i nazad :))

Ajde da nastavim sa monologom :)

Problem sa root explorerom i read only je resen. Nekim chudnim slucajem, prilikom svakog startovanja RootExplorera, automatski ga prebacuje u R/O, potrebno ga je rucno prebaciti u R/W (ikonica u gornjem delu ekrana) i sad sve radi.

Drugi problem je da Camera u video modu ne radi, odnosno zablokira na pocetku, prilikom startovanja snimanja.
Probao sam da ubacim predhodnu Camera.apk, ali ne moze, ne reaguje.....
---

Poslednja izmena:
Red neko i meni da pomogne.
Gde mogu da nadjem firmware od telenora, u slucaju da moram da ga vratim u prvobitno stanje.

Može, ali pod uslovom da ga ima sačuvanog, a šanse za to su minimalne :(

fcinterbgd, ako misliš zbog garancije, neko je već pisao u ovoj temi da je nosio mob na reklamaciju sa custom firmware-om i da nije bilo nikakvih problema. Alternativa je da preko Odina flešuješ bilo koji zvanični firmware. Koga briga što nije Telenor, jer ti mob nosiš na reklamaciju u ovlašćeni servis, a ne u Telenor. Nadam se ne u Telenor :)

^^^
jesi li nasao mobilni ili si uzeo drugi ?
Inace nista specijalno nije brzi od proslog builda, jedino mu kamera u video modu ne radi (bar meni). Nek neko drugi javi kako radi kamera....

@hektor2 Nema backup nazad na 1.5 :)
@ PJ Hvala na info

Poslednji nightly... hm, camcorder i moze kraci vek baterije. Ostalo kewl.

prijavio sam policiji i jos sam imao neke veze po sup i za 3 dana su ga nasli :D

Da li neko veceras ima problema sa marketom?
Ne mogu nista da skinem sa njega..

imam i ja probleme pocne da skida pa onda pise download pause pa download unsuccessful i tako stoji dok ga ne prekines...
jel je izaso flash player za ovaj 2.2?

Poslednja izmena:
Odlično. UltraLight mi zvuči kao izbor za mene :)
Taman ću da ga instalriam kada budem stavljao sledeći nightly build.

Ja sam se vratio na pretposlednji night build. Definitivno je malo bolji od zadnjeg. Nego je problem sto sam ga stavio juce i sve lepo ispodesavao / instalirao.....
Sad sve jovo-nanovo :)

Moram da priznam da je postalo malo iritantno ovo praćenje verzija software-a i menjanje istog. OK; sve se podesi, ali najviše me smara što svaki put moram da podešavam notifikacije custom ringtones za osobe za koje to imam namešteno.

Upravo to. Evo danas sam zavrsio podesavanja ringtonova za kontakte koji su mi bitni. Nije to nesto mnogo ali....
Sad mi opet treba par sati da sve to bekapujem, izbrisem, stavim, vratim, sinhronizujem :)
PS. Nesto mi opasno jede memoriju :D Sad redovno imam 20-22mb, a cesto padne i na 17mb rama. Da li instalirani programi imaju veze sa ovim (nemam puno, mozda 15-20 instaliranih programa)

Imaću ovaj fon na "sređivanju" naredne nedelje, pa me interesuje koji rom da stavim. Čoveku je bitna i kamera, i gps, ustvari ne bi smeo biti "obogaljen" ni za jednu bitnu funkciju fona...a po mogućstvu i bt transfer da radi...Koliko sam pratio drakaz-a, to sve i radi u gaosp-u, zar ne?

Pa onda je najbolje da stavis drakaz 1.6.3.3. Na njemu radi savrseno i foto aparat i kamera (na 2.2 video mod brlja) Za blue tooth ne znam. Znam samo da u 1.6 verziji radi samo sa slusalicama (nema file transfer)

Pa onda je najbolje da stavis drakaz 1.6.3.3. Na njemu radi savrseno i foto aparat i kamera (na 2.2 video mod brlja) Za blue tooth ne znam. Znam samo da u 1.6 verziji radi samo sa slusalicama (nema file transfer)

Hfree mod radi i na 1.5, valjao bi mi file transfer...Hvala u svakom slucaju...

Jel radi nekom navigacija na nightly?

Radi, samo treba da nadjes brisani prostor da bi uhvatio satelit :) Znaci mesta bez velikih zgrada (poljane, pasnjaci itd :D) Posle toga hvata ko lud, cak i u stanu :)

meni navigacija mnogo ali bas mnogo koci a sve one nepotrebne aplikacije sam obrisao ubrzao procesor na 600 i opet koci :S

Meni iGo ne koci. Jedino je muka da se startuje i da se kreces kod menije (kasni sa komandama par sekundi), ali kada nadje satelit, sve lepo radi.
Ja tu navigaciju shvatam kao krajnu nuzdu. Ipak je standalone navigacija mnogo udobnije resenje.

Nazad
Vrh Dno