Šta je novo?

[I7500] Zvanicna tema

PJ. jeste dosta je brzi prikaz....sad sam isprobao...
Stavio sam ovaj novi build, i sad sve radi osetno brze nego ranije verzije buildova.
Mada, primetio sam dva nedostatka (za ovih par sati koriscenja)
1. Prikaz slika uslikanih kamerom je dosta losiji nego na 1.6.3.3
2. Jedan veliki bug (bar kod mene na telefonu); kada se zezam sa kamerom, pa pregledavam slike koje sam uslikao, tada se telefon zakoci samo na kameru i ne mogu nista drugo da stisnem, na ni jedan taster ne reaguje. Znaci prikazuje live view ali nit mogu nesto da slikam, nit mogu da izadjem na glavni ekran. Tad pomaze samo hard reset (vadjenje baterije :D)

PS. Izgubilo mi se "ono" skroz dole, gde su mi prikazani svi programi koji su instalirani, nema ga na desktopu (tu gde su one tackice za brzi scroll ekrana)
Al sam objasnio.... :)

Poslednja izmena:
kako mislis prikaz slika je losji?na ekranu?ili kad prebacis na kompjuter slike uslikane kamerom?

Na samom telefonu je prikaz losiji. Recimo neke slike uslikane sa 1.6.3.3 za koje znam da su extra lepe i oštre, na 2.2 su ruznjikave, kao da su JPG kompresovane malo jace, pa se vidi malo zamuceno i sa šumom.

ма мени се никад није ни свиђала ова галерија на андроиду 2.2 зато сам и питао дали неко зна програм неки за преглед слика.Ово је ем споро ем што кажеш лош приказ.

Hektor, Proveri da nisi promenio nešto u ADWLauncher opcijama. Recimo UI settings ili tako nešto.
Meni se sa nekom ranijom verziju nightbulida desilo da mi je desna ikonica u toj liniji "sa tačkicama" na dnu ekrana postala shortcut za terminal i nisam mogao da je promenim. Ponovo sam instalirao isti build i od tada nisam imao problema. Mogu da je menjam po želji.

Nisam nista dirao u opcijama (tada :)) nego sam ga, kao na 1.6.3.3, prstom povlacio na gore (umesto da samo prstom pipnem). Tada se desilo da nestane. Sad sam ga restartovao u opcijama, pa se ponovo pojavio.
Evo sad kad hocu da ga "povucem" :) na gore, pojave se neke strelice, kao da moze da se premesti na drugo mesto, nesto kao taskbar na kompu.

jedno pitanje da li vam na ovoj novoj verziji rade slusalice kada ukljucite u mob?
meni ne rade

@ milos_zajecar : Ne rade, sredice u sledecoj verziji.
@ hektor2 : Vidi sta imas ukljuceno u ADWSettings /System Preferences/ Swipe up (down) actions.

hmm .. da.
Display -- Auto-rotate screen.
ili samo za home screen
ADWSettings -- System Preference -- Home orientation

ubacila sam GAOSP-2-08202010-NIGHTLY..
medjutim ucitavanje nece da se zavrsi...svetli mi galaxy i AOSP..onaj pocetni ekran...nikako da krene sa normalnim radom...sta sam zeznula???zna li neko??uradila sam i boot i recovery image..i rebootuvala i nece...inace sam koristila recovery image koji je dat na strani br 7

Poslednja izmena:
Stavi najnoviji recovery 6.4, imas i noviji night build. Stavi i njega. Da li si radila Wipe iz recovery-ja (brisanje kompletnog sistema) ?
Inace, prvo startovanje traje dosta dugo....

@svi
izvinjavam se...bio sam previse odusevljen i...

Poslednja izmena:

Laze!
Dosao je da /flex ovde! :eyebrows:

PS
Evo link za one koji ne vole novu galeriju. Stara dobra 2D:
http://www.mediafire.com/?97h6m5apa7aiz8a

Samo instalirajte i to je to. Ostaje 3D i moze da se koristi po potrebi ili totalno obrise (pravi manje probleme prilikom postavljanja wallpapera)

Poslednja izmena:
Bravo majstore. Sad mi je system kompletan i bez kompromisa. Obavezno instalirajte staru galeriju. Slike su opet ostre kada se pregledaju....
:wave:

PS. sa izbrisanom 3D galerijom, povecala se kolicina slobodne memorije. Evo sad mi prikazuje 41MB slobodnog prostora (ranije 35-36MB max.)

Poslednja izmena:
Isti trik moze da se uradi i sa keyboard:)

Imam problema sa slanjem mms, internet radi, sms radi. Na telekom paketu sam i instalirao sam galaxy froyo na samsung i7500
Ima li neko neko resenje. Unapred hvala

Meni mms nije radio ni sa jednim nightly buildom ali kad sam stavljao ovaj poslednji stavio sam drugi gaaps od 17 mb i kad sam podizao sistem preskocio sva ona podesavanja gmail accounta i uradio reboot pa onda sve podesio i proradio je.

Poslednja izmena:
Ako ti nije problem da mi kazes koja su ti podesavanja za mms i za gprs. Posto evo uradio sam ponovo reinstalaciju i preskocio google podesavanja. Pa ako nije tesko da mi kazes parametre da podesim. Unapred hvala

A gde si skinuo taj gaaps od 17 mb, posto sam sve utradio ponovo kao i ti i stavio podesavanja koja si mi dao i nista opet...

Nazad
Vrh Dno