hektor2
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.07.2006
- Poena
- 465
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5600G / LCPower212
- Matična ploča
- MSI B450 Gaming plus
- RAM
- 48GB
- GPU
- Intel Arc A770 16GB
- Storage
- 500GB nvme
- Zvuk
- Ima
- PSU
- LcPower 600W
- Kućište
- MS V700
- Monitor
- Tesla 27"
PJ. jeste dosta je brzi prikaz....sad sam isprobao...
Stavio sam ovaj novi build, i sad sve radi osetno brze nego ranije verzije buildova.
Mada, primetio sam dva nedostatka (za ovih par sati koriscenja)
1. Prikaz slika uslikanih kamerom je dosta losiji nego na 1.6.3.3
2. Jedan veliki bug (bar kod mene na telefonu); kada se zezam sa kamerom, pa pregledavam slike koje sam uslikao, tada se telefon zakoci samo na kameru i ne mogu nista drugo da stisnem, na ni jedan taster ne reaguje. Znaci prikazuje live view ali nit mogu nesto da slikam, nit mogu da izadjem na glavni ekran. Tad pomaze samo hard reset (vadjenje baterije
)
PS. Izgubilo mi se "ono" skroz dole, gde su mi prikazani svi programi koji su instalirani, nema ga na desktopu (tu gde su one tackice za brzi scroll ekrana)
Al sam objasnio....
Stavio sam ovaj novi build, i sad sve radi osetno brze nego ranije verzije buildova.
Mada, primetio sam dva nedostatka (za ovih par sati koriscenja)
1. Prikaz slika uslikanih kamerom je dosta losiji nego na 1.6.3.3
2. Jedan veliki bug (bar kod mene na telefonu); kada se zezam sa kamerom, pa pregledavam slike koje sam uslikao, tada se telefon zakoci samo na kameru i ne mogu nista drugo da stisnem, na ni jedan taster ne reaguje. Znaci prikazuje live view ali nit mogu nesto da slikam, nit mogu da izadjem na glavni ekran. Tad pomaze samo hard reset (vadjenje baterije
PS. Izgubilo mi se "ono" skroz dole, gde su mi prikazani svi programi koji su instalirani, nema ga na desktopu (tu gde su one tackice za brzi scroll ekrana)
Al sam objasnio....
Poslednja izmena: