Šta je novo?

[I7500] Zvanicna tema

ajde mi daj odakle da skinem najnoviji nightbuild ?
a kada povezem mob prikaze mi na komp da je povezano ali ispadne nesto da formatiram i nece da otvori ja formatiram ali isto opet ne otvara...

da li radi auto fokus na kameri ? kako vam radi pregled slika ?

Па ради брате,и на овој и на оној верзији из августа месеца,стим да сад имаш и макро мод,имаш и опцију схрпнес да појачаш,слике испадају баш,баш добре са тим....

@djikile74,
jel moze pomoc oko brisanja u root folderu. Kad udjem u system folder imam app, bin, etc, fonts foldere. Kad udjem u app, nemam nista. Da li koristim los explorer (ES File Explorer) ili sam negde zalutao.

Da ,koristis los,napisao sam root explorer

Poslednja izmena:
Rešio sam da skinem telefon sa telenorove mreže i da pređem na MTS. Otišao sam juče do Telenora i pitao ih za unlock code za telefon i dobio sam odgovor da je skidanje sopstvenog telefona sa mreže "KRIVIČNO DELO, kažnjivo zakonom" (njihove reči), na šta smo se i ja i moje društvo, s kojim sam tamo bio, dobro ismejali... :laugh:
Elem, pošto je Telenor očito lažovska banda koja smatra svoje korisnike za budale:mad:, molio bih pomoć i savet u činjenju dotičnog "krivičnog dela" i skidanja telefona sa mreže...
Pročitao sam ovu temu, vidim da ima nekolicina vas koji su skinuli fon sa telenora, pa ako bi mi mogli reći gde su nabavili unlock kod, kako ide plaćanje i ko je pouzdan, ako mora preko NETa, itd...
"Saučesnicima" hvala unapred...:d

ajde mi daj odakle da skinem najnoviji nightbuild ?

Kao i uvek do sada:
http://code.google.com/p/gaosp/downloads/list

a kada povezem mob prikaze mi na komp da je povezano ali ispadne nesto da formatiram i nece da otvori ja formatiram ali isto opet ne otvara...

Kada povežeš mob na računar, pojave se dva nova drajva i jednom (sistemskom) ne možeš da pristupiš, a onom drugom možeš da pristupiš čim to omogućiš na mobu.
Instaliraj novi nighlbuild, pa probaj onda.

@ GeorgeT
I ja sam se slatko nasmejao kad si rekao da si otisao u Telenor po unlock code :)
Imas na netu, mislim da je 10-15e... Ili po servisima u gradu 1000-1400din.

Daj taj link za 10€ :)

pokusavam da prebacim mob na 1.6.3.3 po ovom uputstvu:

http://www.androidwiki.de/samsung-g...-to-galaxo-1-6-3-3-step-by-step-tutorial.html

Dosao sam na STEP 2 i sad je problem jer ni jedan link od datih za skidanje ne radi :S
Nasao sam i ovde linkove za uputstva gde takodje ne rade linkovi za download...

I sta sad ? gde da nadjem ovo:

-The Android SDK: Download the Android SDK | Android Developers

-http://www.drakaz.com/FILES/GALAXY/?file=RECOVERY_4.6.3.zip

-http://www.drakaz.com/FILES/GALAXY/?file=Galaxo_V1.6.3.3.zip

:wall:

@ GeorgeT
I ja sam se slatko nasmejao kad si rekao da si otisao u Telenor po unlock code :)
Imas na netu, mislim da je 10-15e... Ili po servisima u gradu 1000-1400din.

Išao sam gradom pored telenora pa rekoh da svratim i pitam.
Šta da radim kada mi se često desi da naivno zaboravim da živim u srbistanu...:wall:
Nego daj taj link za 10€. Koliko je pouzdano, kako ide plaćanje?

Па ради брате,и на овој и на оној верзији из августа месеца,стим да сад имаш и макро мод,имаш и опцију схрпнес да појачаш,слике испадају баш,баш добре са тим....

ja sam stavio (pre mesec dana) GAOSP-2-08202010-NIGHTLY i na njemu nije bilo autofokusa.

ja sam stavio (pre mesec dana) GAOSP-2-08202010-NIGHTLY i na njemu nije bilo autofokusa.
Ja sam imao....ali nema veze,probaj ovaj najnoviji za sada sto je izasao,cini mi se da je malo brzi,ali da eto meni ne radi usb....i cekam sad novu verziju.Ne mogu da mountujem ...neznam zasto..jedino iz recovery...odradio sam ubdejt na 6.3 recovery...neznam sta ce vise ta unapredjenja tolika za recovery...6.1,6.2,6.3 za sada meni to sve isto.

djikile74;2288340neznam sta ce vise ta unapredjenja tolika za recovery...6.1 je napisao(la):
koliko sam video, sa novim 6.2 postoji mogucnost da se novi rom postavi u zaseban direktorijum, pa da se odatle updejtuje....
inace, da li su potrebni noviji recovery, ili je za ove najnovije night buildove dovoljan i stari 6.1?

PJ hvala ,sad je sve ok samo sto nece na usb da se poveze msm oce kad ubacim memorisku karticu
nju mi ocita odmah ali mi to nije toliko bitno posto ubacim na memorisku pa iskopiram sa memoriske u mob....
sad me samo nervira sto mi dosta koci mob da li moze neko da mi kaze sta da uradim da bi manje kocio ...?

Ubacio,nisam oprimetio neke bitne toliko razlike,sem da je malkice brzi..nego sve verzije do sada,nemam sad vremena da vidim dali radi usb mount...ali kad se vratim probacu i to.U principu ja ga podignem na 614 i ukljucim jit,obrisem maps i live wall sa root explorerom i zadovoljan sam,cini mi se da i malo sada brze izlazi iz nekih aplikacija,ali kazem videcu veceras.

Jel može neko ko je skinuo GAOSP-2-09182010-NIGHTLY.zip da mi napiše koliki je fajl?
Interesuje me tačno, u bajt, jer ga dva puta skidam i razlika je 700kb, a ni jedan ni drugi ne mogu da instaliram.

60,305kb ovde.

Skinuo prvi dan,i evo i sad...na desktopu kad stavi kursor od misa na njega pokazuje 58.8 i to je to.Na oba fajla...

Jel može neko ko je skinuo GAOSP-2-09182010-NIGHTLY.zip da mi napiše koliki je fajl?
Interesuje me tačno, u bajt, jer ga dva puta skidam i razlika je 700kb, a ni jedan ni drugi ne mogu da instaliram.

Hvala na trudu...

Hvala na trudu...
61,751,429

Sad bekapujem, pa isprobavam novi rom.
Nego niko ne rece kako radi pregled slika. Znaci, ono sto sam probao na prvoj verziji night builda je ogavno spooooro....

Pozdrav svim korisnicima shg i7500!
Vec tri meseca koristim ovaj tel. i prezadovoljan sam. Posto sam se prvi put susreo sa android sistemom neznam kako da moj i7500 updatujem na 2.2 posto i dalje koristim 1.5. Probao sam jednom i na ekranu mi je posle pisalo samo samsung. Odneo sam ga u servis i popravio ali sada nesmem da eksperimentisem. Molio bih nekoga ko je u blizini Nisa i ko ima i7500 sa 2.2 os da se javi i ako moze i na mom telefonu da odradi 2.2 update. Unapred hvala!

hektor2, galerija sada drastično brže radi. Desi se da malo štucne, ali mnogo brže kešira narednu fotku.

Nazad
Vrh Dno