Šta je novo?

[I7500] Zvanicna tema

http://www.drakaz.com/download/

Galaxo 1.6.3.2
1.6.3.2 :
- Remove too heavy audio hack
- Restore service mode application (audio tunning,be carrefull when using service mode app, and take a look at http://www.drakaz.com/2010/05/13/audio- … n-galaxo/)
- Add an option to Galaxo+, provide access to service mode (audio tunning)
- Rewrite thresholds rules
- Geolocalisation patch
- Fix battery indicator (thanks to bluemax – http://androidforums.com/samsung-i7500/ … ator.html)
- New Superuser from ChainDD on XDA – http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=682828 (thanks to Spria from frandroid for this info)

- Rewrite thresholds rules

Smanjio je hidden apps sa 30 na 24MB, ali to i dalje nije dovoljno, da se ne ubijaju aplikacije u pozadini. Verovatno će u sledećoj verziji još smanjiti.

Ko ima Galaxo 1.6.3.1, dovoljno je da skine 1.6.3.2, preimenuje ga u Update.zip, snimi na root moba i iz recovery moda odradi apply update.zip, restore Gapps (ovo možda i nije neophodno?!) i reset. Sva podešavanja i programi ostaju kao što su bili pre update-a.

Ali u svakom slučaju odradite i jedan nandroid backup iz recovery moda. Zlu netrebalo :)

igram se par dana sa galxyjem i razmisljam dal' da ga pazarim od ortaka. prvobitni plan je bio hero ali eto igrom slucaja isprobavam ovo i nosim se mislju da hero nema dovoljno prednosti da dodajem stotinjak eura. sta vi mislite?

Galaxy vredi taman toliko kolika mu je trenutna cena :)

Hero nisam koristio, pa ne mogu da cenim, ali 100€ više je 50% više na cenu Galaxy-ja...

ljudi molim vas za pomoc jer stvarno nemam vremena da citam svih 51 strana opisa ovog fona ??? jel moze jedan kratki rezime da li vredi ovaj fon ili ne,covek mi nudi fon skinut sa telenora nov,pre 2-3 dana kupljen 165 eu zakljucan ?? jel to vredi ako ne zasto ?

Ako želiš da probaš Android - vredi.
Ako želiš da uđeš u Android svet i ostaneš, vredi, ali mnogo bolje rešenje je da sakupiš još 2x toliko para i kupiš mnogo bolji telefon :d

Ako nemaš pojma šta je Androdi - ne vredi, zaboravi na ovaj telefon.

izašao je Android Froyo v2.2 za Hero. Hoće li biti i za Galaxy? Da li možemo da koristimo ROM za Hero?

izašao je Android Froyo v2.2 za Hero. Hoće li biti i za Galaxy? Da li možemo da koristimo ROM za Hero?

izasao? 2.1 bi trebalo zvanicno pocetkom/sredinom juna, 2.2 sigurno nije oficijalni rom za hero.
za galaxy nisam video nigde potvrde da ce biti 2.2, ali zato i5700 vec sada ima 2.1, tako da kapiram da ce uskoro

izasao? 2.1 bi trebalo zvanicno pocetkom/sredinom juna, 2.2 sigurno nije oficijalni rom za hero.
za galaxy nisam video nigde potvrde da ce biti 2.2, ali zato i5700 vec sada ima 2.1, tako da kapiram da ce uskoro

zasto mi ovo nisi rekao juce :D

otkljucavanje i7500

Pozdrav ljudi, iscitao sam temu, uradio update softwera i de-brendirajne ali je i dalje sim lock (ne mogu mts-karticu - 065) da koristim. Da li postoji nacin da otkljucam bez sim lock koda u kucnoj radinosti, ili da nosim u servis i platim kolko kosta da otkljucaju?? Hvala!!

ae ponovo ja...
do ovde sam stigo kada iz fastbota pritisnem enter, driveri su instalirani ... stigne do ovde i mob se upali , ja ga ugasim udjem u recovery mod ali i dalje nije ovako http://www.uht.me/galaxo/images/recovery.gif nego je onaj obican sto ne pise nista...

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    33.1 KB · Pregleda: 49
Kada će Android 2.1 ili 2.2 za galaxy ? Nešto smo zapostavljeni u odnosu na HTC.
Stavio sam Galaxo 1.6.3.3 ali dobio sam samo neki wiFi tehter, čemu on služi?

Miloše i na mom telefonu nije radio rekoveri. pokušaj da instaliraš noviju verziju rekoveri programa, pa sa njom.Ako prilikom rada rekoveri program ponudi da odeš na neku url adresu prihvati tu ćeš dobiti verziju koja ti treba.
Pusti da telefon skine i direktno instalira noviju rekoveri verziju.

jel moze neko da obijasni kako instalirati recovery ?
pokusao sam preko recovery flashera i nisam uspeo...?

Pozdrav nov sam na forumu,i veoma mi je znanje slabo po pitanju ovog telefona,a i uopste android platforme.Moje pitanje je koji bi mi softver preporucili?Probao sam k5 ali mislim da je to za italijansko podrucje uradjena verzija pa sam sada stavio 1.6 ubgredj a verzija je c2 softvera,vidim da ima i c4,c5 i c6 ali neznam dali ima englesi jezik.Pa eto dvoumim se dali da probam ove ruske ili da se vratim mozda na k4 vidm da je dosta vas bilo zadovoljno sa k4.A drugo video sam ovo recovery,na pocetku ove teme,mislim da jedan clan postavo upustvo,ja to nisam jos odradio,pa pitanje je cemu to sluzi i dali da uradim po tom upustvu?Hvala i puno pozdrava

jel moze neko da obijasni kako instalirati recovery ?
pokusao sam preko recovery flashera i nisam uspeo...?

Miloše i za tebe važi prethodni odgovor.

Inače ja sam postavio Galaxo 1.6.3.2 po uputstvu Android Forums.
Veoma sam zadovoljan sa njim, svi delovi telefona rade kao što treba.
Dakle radi:
-WiFi
-Market
-zvuk radi i na slušalicama i na zvučniku telefona
-telefon je već rotovan pa radi overkloker do 710 Mh
-kamera radi

Ovde navodim samo stvari koje su za mene važne.

Ove stvari ne rade na verzijama 2.0 i 2.1 , koje sam takođe isprobao i vratio se na Galaxo 1.6.3.2

rodjov, koje romove si instalirao za 2.0 i 2.1?

Hvala.Snasao sam se u medjuvremenu sam,bas po tom upustvu koje si postavio.I ubacio sam ovaj najnoviji drakazov 1.6.3.3. Utisci su dobri za sada,sve radi market,kamera,wifi,gps...a telefon je nenormalno brz.To je to.

Poslednja izmena:
rodjov, koje romove si instalirao za 2.0 i 2.1?

Isprobao sam "mustymod_Eclair_v2_1_00.rar" koji sam ubacio preko Odina.
I isprobao sam "mustymod_I700Eclair.rar" koji sam takođe ubacio preko Odina.
Ovaj poslednji je ustvari ROM v2.0.

Cekaj, sa tim romovima ne radi nista (WiFi, GPS, market...) ?
Da li je to neka kvazi 2.0 varijanta androida ili i7500 bas ne podrzava nista sem verzije 1.6 ?

Pozdrav svima,
registrovala sam se ovde samo zato sto servis trenutno ne radi :)
Mozda problem deluje smesno ili sam ja glupa, ali meni ne rade ona 2 tastera sa leve strane, mislim da se zovu menu i call tasteri. Dakle kad pritisnem na menu taster nista se ne desava, a trebalo bi da se otvore opcije, nemam ideju zasto se to desava.

Update: Tasteri rade, samo posle koristenja tastera sa strane (volume control).. dakle treba da pritisnem sa strane (gore ili dole) pa tek onda mogu na menu ili call taster. Ima li iko ideju o cemu se radi. Unapred hvala.

Prvi put cujem za tako nesto,vidi da ukucas ovo....to ce ti obrisati sve iz telefona pa pre toga uradi backup,vracanje telefona u fabricko stanje.

*2767*3855#

Hvala na odgovoru. Reset je bilo prvo sto sam uradila, sve je vraceno na fabricki, ali problem je i dalje tu. Danas je radilo nesto duze (1 minut ) bez problema, ali nakon sto sam ukljucila kameru, vratilo se na staro. Ne reguje kako treba na Menu i Call taster. Ako hocu da koristim menu taster, moram prvo da pritisnem volume sa strane, i tako svaki put. Izludjuje me, idem u servis u ponedeljak pa cu Vam javiti.
P.S.
Zaboravila sam da napomenem da se ovo desava nakon sto sam otkljucala telefon u servisu. Bio je brandiran od strane Telenora

Moguce da je neka greska prilikom dekodiranja,neznam.Pogledaj sanduce ,poslao sam ti nesto

Upravo sam dosla iz servisa, rekli su mi da je verovatno kap vode upala bas izmedju tih tastera, sto je dovelo do ovoga. Ne znam koliko je to ima smisla. Sad treba da nadjem garanciju da odem u ovlasceni servis.

Nazad
Vrh Dno