Šta je novo?

I7 vs Q6600 vs Phenom 9350e

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Vrlo lep test procesora mozete videti na
http://www.pcshoptalk.com/forum/showthread.php?t=16839&garpg=4
Treba procitati ceo izvestaj pa odluciti o eventualnom prelasku na I7 platformu.
U svakom slucaju ako se ima toliko novca za nerviranje komsije, nema dvojbe oko odluke.
Pros:
•Astonishing Performance
•45nm Architecture
•Hyper Threading Technology
•Memory Transfer Speeds a lot faster than before
•Good Overclocker

Cons:
•Temperature Very High without appropriate cooling
•High Power Consumption

Phenom je "malo" zapostavljen- ni u jednom testu nije OC kao ostali, , mada kao sto kaze Borab treba procitati ceo izvestaj pa odluciti o eventualnom prelasku na I7 platformu.

Ne znam odakle im samo ideja (kriterijum)da porede najsporiji Phenom sa Q6600 i i7?

Ne znam odakle im samo ideja (kriterijum)da porede najsporiji Phenom sa Q6600 i i7?

Kraljevi su poredili pomenute procesore sa najsporijim Phenom-om I :d. Najsporiji X3 Deneb je poprilicno brzi od tog Phenom-a koji su oni koristili...
A to sto su OCovali Qx i i7 a Phenom I ostavili na def.(2Ghz :d) je mozda zato sto na taj nacin pri gledanju rezultata "wow faktor" poprima nove dimenzije :).

Uradite vi neki test, pa okacite ovde. Mene je intersovao Q6600vs I7, a za Amd me bas .....
Nikad ga nisam imao , niti cu u buducnosti.

@borab
Kako si samo uspeo posle 6000 nakucanih postova na benchu forumu da linkujes ovakav idjotski test ???
Jos izvlacis neki zakljucak koji govori da je test dobar ili tako nesto.
Aj zamoli moderatore da obrisu ovu temu a mi cemo se praviti kao da je nikada nisi ni postavio;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno