Šta je novo?

i7 920 C0/C1

ikoalosaurus

Slavan
Učlanjen(a)
07.05.2009
Poena
495
koliki je maximalni clock sa ovom revizijom ovog procesora, a na njemu je vendetta 2?

stabilan mi je trenutno na 3,5 , pa me zanima da li c0/c1 moze uopste vise ili ne , da ne pokusavam bzvz :) znam da D0 moze lagano na 4..

Moze 4.2 ghz provereno, power by Demios.
4.3 ghz za benchovanje ;)
:wave:

Prilozi

• 4200linx75.jpg
    4200linx75.jpg
    480.6 KB · Pregleda: 81
Poslednja izmena:
niko ne moze da ti sa sigurnoshcu kaze do koliko moze, ali trbebalo bi da moze do 3.8ghz bez vecih problema, samo gledaj da ti temp negde oko 75-80c pri linxovanju.
uzmi pa probaj, shta ce da mu bude? :)
a shto se tiche presretachevog primerka, taj je jedan od najboljih c0 koje sam video, plus je radjeno pod klimom na 17c i sa najboljim vazdushnim hladjenjem :)
voleo bih samo da sam imao prilike da bocnem taj priemrak na ud3r plochu, poleteo bi on i na 4.4ghz za benchovanje, ako ne i vishe

niko ne moze da ti sa sigurnoshcu kaze do koliko moze, ali trbebalo bi da moze do 3.8ghz bez vecih problema, samo gledaj da ti temp negde oko 75-80c pri linxovanju.
uzmi pa probaj, shta ce da mu bude? :)
a shto se tiche presretachevog primerka, taj je jedan od najboljih c0 koje sam video, plus je radjeno pod klimom na 17c i sa najboljim vazdushnim hladjenjem :)
voleo bih samo da sam imao prilike da bocnem taj priemrak na ud3r plochu, poleteo bi on i na 4.4ghz za benchovanje, ako ne i vishe

Leti 4.4ghz i na ud5 ;)

Bio sam kod presretacha pre 2-3 nedelje i taj i7 920 C0/C1 je prolazio vantage na 4450 - 4470MHz.Posto je C0/C1 to je dobar primerak.Sobna temp. oko 20C.Naravno proc na vodi.

;)

Vrh Dno