Šta je novo?

I7 860 vs I7 920

Hvala svima na savetima. Decko se odlucio za 920.

da ali pitanje je koliko će x58 još trajati, ili koliko će "jeftini" biti procesori koji će za 1366 izlaziti (core i9). P55 je po meni sigurniji ulog, ako već planirate intela

Daj nam odgovor po cemu mislis da nece potrajati ?

Interesuje me jako odakle ti to misljenje i zasto je P55 sigurniji ulog. Da nisu napravili reviziju ploca koje su se palile kao dete sibicu, P55 bi bio ogroman promasaj.

Nikome nije izgoreo socket x58 ali nije ni to toliko bitno. Bitno je da je jasno podeljen mainstream i high end.

pa i9 ce izaci lga ce biti 1366 sto neznaci da nece izaci npr. x68 sa implentacijom usb 3.0 sata itd.
core i7 920 d0 pravi izbor. pozdrav

pa imas i x58 sa sata3/usb3 ne pratite ces??

ko zna sta ce biti i9, za sada se zna da je gulftown i7 980x (s1366)

eh. tehnici nikad kraja. no tako i treba:)

Ja sam u veoma slicnoj dilemi ali sve vise naginjem i920

cena i performanse procesora veoma slicne, problem mi je bio koju od ploca da parazim, gledao sam asusove ploce i cene ploca u istoj klasi za 1156(P55) i 1366(x58)

1366 (x58) ploce su skuplje za nekih 30-50e u istoj klasi

ako vec dajem za plocu i procesor 450-500e mislim da cu ipak dati tih 30-50e za 1366
i uzeti visu klasu

Naravno..dobar izbor. Ljudi bi da kupe skup i nov auto od 3500 kubika, ali se neckaju jer im je skupo gorivo ili registracija.:eyebrows:

Poslednja izmena:

pozdrav .. hmm veoma interesantan test ...i5 750 jednostavno sije 920 po njihovom testu..koma.. a 860 odlican , extra..

Ja kupujem komp u roku nekih 10 tak dana, nisam 3 godine uzimao komp , a nisam uopste pratio desavanja za te 3 godine , sta gdje kako ..i sta se novo pojavljivalo i intel koji imam i graficka su do nedavno sve gurali igrice , video i tako to.

.Ista dvojba kao kod momka koji je zapoceo temu,

Meni treba ploca i procesor koji bez ikakvog problema mogu da zvacu AVCHD video format...

Za koji god od I7 da se odlucis, bice ti dovoljan za neki duzi vremenski period. Ja sam do pre mesec dana imao Q6600.

Ma cekaj i9 ;) .......salim se :)

Sa cenom od 1000$ tesko da ce biti dobra kupovina ovde ...

Nazad
Vrh Dno