he,pa u tome je problem,tj koji je to DOVOLJAN CPU koji nece praviti bottleneck....🙂
evo npr ja sam jedan od te gomile ljudi koji trenutno koristi intelov quad Q9400,cpu star bas kako kazes 3-4 generacije i pre neke 3-4 godine je bio bas ono sto je sada i5 4670,tj prava zverka...
ali rekao bih da bilo koja graf kartica novija i jaca od ATI 6850,6870 ili nvide GTX560 bi bila bottleneck za ovaj cpu......a pazi koliko su stare te kartice,po 2-3 godine......ove bas novije igre(iz 2013,pa i iz 2012 godine) nema sanse da rade sa nekim visim FPS-om na vecim setovanjima od medium u full HD rezoluciji.......tako da mi se ne isplati da kupujem samo novu graf karticu,vec moram da uzmem i novu plocu i CPU...
ja bih bio oprezan sa tim izjavama kako ce danasnji i5 4670 bez problema moci da gura sve igre naredne 3-4 godine,tj nece predstavljati problem nijednoj graf kartici koja ce se pojaviti naredne 3-4 godine.......mislim,bilo bi super da bude tako(jer cu i sam najverovatnije kupiti taj CPU),ali sumnjam u to...