he,pa u tome je problem,tj koji je to DOVOLJAN CPU koji nece praviti bottleneck....
evo npr ja sam jedan od te gomile ljudi koji trenutno koristi intelov quad Q9400,cpu star bas kako kazes 3-4 generacije i pre neke 3-4 godine je bio bas ono sto je sada i5 4670,tj prava zverka...
ali rekao bih da bilo koja graf kartica novija i jaca od ATI 6850,6870 ili nvide GTX560 bi bila bottleneck za ovaj cpu......a pazi koliko su stare te kartice,po 2-3 godine......ove bas novije igre(iz 2013,pa i iz 2012 godine) nema sanse da rade sa nekim visim FPS-om na vecim setovanjima od medium u full HD rezoluciji.......tako da mi se ne isplati da kupujem samo novu graf karticu,vec moram da uzmem i novu plocu i CPU...
ja bih bio oprezan sa tim izjavama kako ce danasnji i5 4670 bez problema moci da gura sve igre naredne 3-4 godine,tj nece predstavljati problem nijednoj graf kartici koja ce se pojaviti naredne 3-4 godine.......mislim,bilo bi super da bude tako(jer cu i sam najverovatnije kupiti taj CPU),ali sumnjam u to...