Šta je novo?

i5 2500k problem

Uzeo sam polovno OCZ 600W StealthXStream, startovao occt power supply test prvo sa lc powerom starim i ugasio se posle 30ak sec, zatim ubacio ocz i radilo do 2min i onda se prekinuo zato sto temp procesora dosle do 85 :S :D ( ispravka ne proc..nego drugog jezgra )
i zanimljiva stvar, sad mi izbaci asusov ai suite da je +3.3v doslo do +4v...ver zato sto je napajanje staro godinu dana.
da li treba da brinem oko toga ili?
Nisam imao novaca za Seasonic, pa sam uzeo ocz, bar dok ne skupim jos novca pa posle uzmem seasonic :)
Pozdrav

Iz iskustva meni je iz racunara najedno kuljnu neki beli dim i racunar se ugasio...imao sam lc 600w /12..izgorelo kao licna..znaci da je to napajanje u startu slabo..ja sam kupio 750W Chieftec koje je malo skuplje ali se isplati na duze staze!!

ev1L@ i sta je bilo na kraju, jesi li poravio komp?

A za ovu pricu oko napajanja, moje je 580w, procesor klokovan na 4,5, i ostatak konfe iz potpisa, savrseno radi. Placeno 40 evra pre dve godine.

Izvinjavam se sto se nisam javio, nisam stigao,bio sam preokupiran cimajuci se oko youtube-a :)
Komjuter mi sada radi savrseno :) Procesor sam clockovao do 4.0ghz ,pustio OCCT test radio 20min i nista..;)
sa starim napajanjem ne izdrzi na 1min :D
Znam da napajanje nije savrseno, i planiram da ga menjam uskoro a mozda i ceo komp, cim mi stigne isplata od youtube-a :D

ev1L@ i sta je bilo na kraju, jesi li poravio komp?

A za ovu pricu oko napajanja, moje je 580w, procesor klokovan na 4,5, i ostatak konfe iz potpisa, savrseno radi. Placeno 40 evra pre dve godine.

Molim te reci mi koje je to napajannje 580w..Po meni sa tom grafikom i procesorom koji imas ako je tacna moja masina koju si naveo nema sanse da potera...Tj. Moze trenutno ali kada krene neka igrica i povuce struju mora da restartuje pod obavezno...

Izvinjavam se sada sam vide koje je napajanje....nije lose samo sto se napreze do granica izdrzljivosti i greje....u svakom slucaju uvek treba kupiti jace i markirano napajanje..nikada neznas da li ces nakaciti jos koju u CF..

Kako znas da se greje ko ti je to rekao? Ovo moje, ako si za njega rekao da se greje, ne greje se uopste. Ima automatsku kontrolu broja obrtaja ventilatora i tek kad se duze vreme opterecuje , ventilator se ukljuci. I jeste markirano. i Pre nego sto je nestalo, kostalo je oko 80 evra. Ja sam moje uzeo za 47 preko drugara koji drzi prodavnicu.

A komp je izdrzao svakakva maltretiranja i nikad se nije resetovao. Mada ti bolje znas.

Vrh Dno