Šta je novo?

I sta sada sa FTP-om, Veratovim?

sarmice

Slavan
Učlanjen(a)
08.06.2005
Poena
309
Sedim kod kuce i resim da promenim jednu sitnucu na sajtu, kanim se da to uradim danima. Ta sitnica i nije toliko bitna ali bitno je:

Jednostavno ne mogu da uploadujem taj fajl na FTP. Da stvar bude jos gora ja sam rekao da overwrite-ujem taj file i on vise ne postoji na sajtu. Jasno je da je samo sitnica i da sajt zbog toga niju u potpnosti funkcionalan.

Probao sam sve varijante u Total Commanderu pa sam pomislio da nije do njega, promenio razne programe i razne opcije i nista. :crash:

Inace najnormalnije pristupa sajtu iz browsera i najnormalnije pristupa iz TC-a ali odbija svaku mogucnost da taj falj iskopira u potpnosti.
Bili kakvo resenje koje ce mi skratiti muke je veoma dobro doslo. :wall:

Hvala

Pokusaj da smanjis MTU. Meni je to pomoglo sa Veratovim ftp serverom.

Ako pristupaš sa ISDN-a hoće da pravi slične pribleme. U tehničkoj podršci kažu da znaju za problem ali da nemaju rešenja. Imao sam ranije problema i sa SBB, ali sada funkcioniše.

probaj da stavish passive mod... nekada pomogne...

Taj veratov FTP je nekada stvarno pejn in di es.
Recimo preko NS univerzitetske mreze uopste ne mogu da se uploaduju fajlovi, cak ni u passive modu. Ostvari se konekcija ali pri bilo kakvom pokusaju kopiranja javlja se eror. Probaj sa njihovom tehnickom podrskom da resis, mada su meni rekli da ne mogu da mi pomognu.

Problem nisam resio, okrivio sam njih ali nisam sve proverio. Imam ADSL kod Verata i nikako ne uspevam da uploadujem bilo sta na FTP. File krene da se kopira i iskopira uvek i tacno 1024b, tu stane i nista. Probao sam sa posla da i uspeo bez ikakvih problema da uploadujem taj fajl. Ne pomaze nista, niti pasiv mod niti bilo koja druga opcija koja. Ili je nesto do ADSL-a ili do mog kompa, ali e znam sta bi to moglo u kompu da bude da ne moze tako nesto da uradi. Pre te situacije sve je radilo OK i bez problem.
Ako imate neku ideju hvala, u suprotnom format c: to obicno resava sve probleme.

sarmice je napisao(la):
Problem nisam resio, okrivio sam njih ali nisam sve proverio. Imam ADSL kod Verata i nikako ne uspevam da uploadujem bilo sta na FTP. File krene da se kopira i iskopira uvek i tacno 1024b, tu stane i nista. Probao sam sa posla da i uspeo bez ikakvih problema da uploadujem taj fajl. Ne pomaze nista, niti pasiv mod niti bilo koja druga opcija koja. Ili je nesto do ADSL-a ili do mog kompa, ali e znam sta bi to moglo u kompu da bude da ne moze tako nesto da uradi. Pre te situacije sve je radilo OK i bez problem.
Ako imate neku ideju hvala, u suprotnom format c: to obicno resava sve probleme.

Jesi probao ono sto sam ti ja predlozio? Ja sam imao identican problem i resio sam ga...

xection je napisao(la):
Jesi probao ono sto sam ti ja predlozio? Ja sam imao identican problem i resio sam ga...

Molio bih te da mi pomognes oko toga gde i kako to da smanjim. Da li mi treba neki program za to ili negde u win setovanjima?

Vrh Dno