Slazem se sa vecinom postova, ali da znaju serviseri (ne svi, ali ima ih), da budu nadobudni i bezobrazni, znaju i to samo tako. Kao da im se javlja shta nije u redu, samo da nije njihova krivica. Secam se pre par godina, sklapam konfiguraciju i kako vec to ide, kupish hard na jednom mestu, plochu na drugom, grafichku na trecem... Elem, sklopim ja to sve kuci, kad ono slika se zamrzne, pa treperi monitor i takve stvari, s obzirom da nisam struchnjak, krenem sistemom eliminacije, chupam jednu po jednu komponentu i menjam je sa drugom. Uglavnom, kad sam ischupao grafichku i stavio ortakovu, sve o.k. Odem kod ovih gde sam kupio grafichku, sa sve papirima i kazem da nije o.k. grafichka, da mi zamene i daju isti model. Kaze lik, onako bezobrazno i nadobudno, a da nije ni pogledao komp, nije ni mogao, jer ga nisam doneo, ma to tebi zeza AGP port. Kazem mu da je port o.k. da komp radi najnormalnije sa drugom grafichkom, ne znam shta je josh tu baljezgao, ja sam zaista pokushao da budem fin, ali shto sam ja mirniji i finiji, on sve vishe podize glas. Na kraju sam popizdeo, izdrao se na njega i dobio novu karticu, isti model, isti proizvodjach i sve je najnormalnije radilo.