Šta je novo?

i nokija za bizmismene

Ja opet ne mogu da nadjem da E60 ima kameru. Izgleda da nema?

Da ali ce najverovatnije izaci i i verzija koja ce imati, jer ne mogu tako dobar telefon da ostave osakacen i ako im je to fora koja im je do sada funkcionisala i donosila brdo para.

Ako je telefon za poslovne ljude onda koji ce mu moj kamera?! Jos bolje sto je nema, jedan manje deo da se kvari. A ko oce da slika pa digitalaca sad ima za smesne pare...

Pa neko ne moze da shvati da poslovni telefon i ne sme da ima kameru. Ili je za biznismene iz "jagnjece brigade", sto "valjaju robu", i to je biznis.

U mnoge fabrike i institucije se i ne moze uci sa kamerom, a u nekim zemljama je zabranjeno fotografisanje i u restoranima (u Aziji i Africi, sto ja znam).

Nokia 6310i se pokazala "najprolaznija" po pitanju poslovnih razgovora na raznim mestima, cak i u vojnim bazama.

Poz.

Vladd je napisao(la):
U mnoge fabrike i institucije se i ne moze uci sa kamerom, a u nekim zemljama je zabranjeno fotografisanje i u restoranima (u Aziji i Africi, sto ja znam).

Dobro je da na forumu jos uvek ima pametnih ljudi koji razmisljaju.

Poz

Tacno tako, ali posto se ovde vec nazire da ce taj telefon biti veoma pozeljan onda ce sigurno izbaciti i jos neku verziju tog telefona da bi zadovoljili i one kojima je kamera potrebna, zar ne ?

Nazad
Vrh Dno