Šta je novo?

I-KOM kablovski net na Dorcolu ?!?

legend

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
649
Danas sam u razgovoru sa ljudima iz I-Kom-a saznao da je kablovski net pusten na Dorcolu. Da li neko zna nesto vise ili ne daj boze neke cene?

Ajde dorcolci......da cujemo....

legend je napisao(la):
Danas sam u razgovoru sa ljudima iz I-Kom-a saznao da je kablovski net pusten na Dorcolu. Da li neko zna nesto vise ili ne daj boze neke cene?

Ajde dorcolci......da cujemo....

Poslednje što sam video od ekipa što su raskopavale kraj je bilo pre jedno dve nedelje u Solunskoj ulici kod vrtića. Dalje nisu mrdnuli a u Pančićevoj nema ništa od kabla, osim pojedinačnih pokušaja.

evo i ja sam dorcolac:)
anyway za to nisam cuo,mada sam zvao sbb jedno 1k puta i kao za net pricaju od februara,i zadnji put kad sam zvao krajem juna bilo je sredina jula skoro 100%
bas cu da okrenem sutra ili ponedeljak da cujem kad je novi datum?:)

Samo koji deo Dorcola?
Ja sam kod Prve gimnazije, i tu nema nista od kablovske... Dobio sam neke flajere pre mozda godinu dana, i to je to :(

stormbringer_bg je napisao(la):
Samo koji deo Dorcola?
Ja sam kod Prve gimnazije, i tu nema nista od kablovske... Dobio sam neke flajere pre mozda godinu dana, i to je to :(
I ja sam tu i imam kablovsku vec mozda godinu dana ! :mrgreen:

drapin je napisao(la):
...

I ja sam tu i imam kablovsku vec mozda godinu dana ! :mrgreen:

Moguce, ako zivis u zgradi sa 4-5 spratova. U mojoj okolini su zgrade od 2 sprata, plus sto ja zivim u kuci, pa verujem da niko od provajdera nece da se cima da razvlaci ko zna koliko m kabla za par korisnika :(

ja sam kod kalisa,tj jevremova ulica
nema nista jos uvek ni od i-koma ni od sbb-a

I ja sam u Jevremovoj i imam kablovsku televiziju. SBB. Teoretski, svako ko ima kablovsku TV moze da ima i net, zar ne? Oni na svom info kanalu nude svojim korisnicima net i daju cenu. Ne secam se tacno cena ali znam da mi se nisu svidele te se nisam dalje interesovao.

Pozdrav!

Dorcol kraj, u srcu mi je znaj... :D

Pa nisam znao da nas ima ovoliko :)

Ja sam u Dobracinoj...mozemo neki Benchmark Dorcole rostilj da napravimo :)

E pa kad je tako ozbiljna situacija ja predlazem da se postavi POLL i da se ljudi pod hitno izjasne za:
FK Polet
ili
FK Dorcol
:)

FK Dorcol fkors :)
nego luka,sbb jos nema uslova za uvodjenje kablovskog neta na dorcolu (zovem ih svakog dana pa znam:)
a sto se tiche roshtilja ja sam za:)

Ma ti pederi iz I-KOMa su mi se popeli na ....

Jos ni kabovsku mi nisu uveli! Satro 30 dana zakonski ugovor kaze da moraju da uvedu.... Prosek 7-15 dana karina milenko :twisted: Evo vec 10 dana skoro su prekoracili ugovor...

Kad ne mogu kablovsku da uvedu sta tek da ocekujem za net.... grrrrrrrrrrrrrr

danas sam dobio odgovor da je test signal pusten na dorcolu a da se za ostale opstine ocekuje za mesec dana...inace imaju i sajt www.ikom.co.yu

Strava.... Meni su rekli da se ocekuje u mom kraju krajem avgusta pustanje signala... Mada evo jos ni kablovske nema tako da ne polazem velike nade u njihove izjave.

BTW, mali offtopic: Trenutni korisnici iKOM-a da li ste zadovoljni sa cable TV? U globalu... u par crta.. Hvala.

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Ma ti pederi iz I-KOMa su mi se popeli na ....

Jos ni kabovsku mi nisu uveli! Satro 30 dana zakonski ugovor kaze da moraju da uvedu.... Prosek 7-15 dana karina milenko :twisted: Evo vec 10 dana skoro su prekoracili ugovor...

Kad ne mogu kablovsku da uvedu sta tek da ocekujem za net.... grrrrrrrrrrrrrr
PTT je negde prekoračivao ugovor i po 4-5 meseci :cuss:

Cuo sam! Imam ortaka u Skojevskom, od februara mu uvode... Ja mu rekao sta se petljao sa PTT lopovima... To ti je isto kao i Telekom. :twisted:

Ja sam u Siminoj ulici , i ovuda je prosla izvesna firma net-com ili tako nekako za kablovsku televiziju .. obecavali su i internet ali naravno...

Vrh Dno