Šta je novo?

I ♥ BENCH

sirNemanjapro

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
29.11.2006
Poena
440
U svetlu ovih "restrikcija" proteklih 24h, blagog kriziranja i pitanja šta se to kog vraga dešava, došli smo do zapanjujućeg pitanja. Jednog od onih nedokučivih čemu život, otkud mi ovde, kokoška ili jaje...

Pa, eto, pitanje za sve vas, "Zašto posećujete BENCHmark? I šta vas to vraća iznova ovde?". :p

Poslednja izmena:
Uh, filozofija! :d
Nisam baš siguran, al' rekao bih da je to najviše zbog slobodnog vremena, druženja i, naravno, samoobučavanja & upoznavanja novih IT stvari, al' to mi nikako nije primarno :)

Ja sam ovde da gledam kako Shaddow, driver i MUSTANG trolluju. :d

ja posećujem zato što mi je pomogao u raznim stvarima. kad npr kupujem nešto ja jako volim to nešto da maksimalno proučim pre kupovine a ove se obavezno nađe neka diskusija na meni zanimljivu temu.
tako sam u par navrata sačuvao novce jer sam od više likova otkrio da su se zahebali što su to nešto kupili :D i jako sam im zahvalan na tome.
takođe sci fi tema je bila zanimljiva dok nije crkla :D

Ajde vi filozofi da nam kazete sto je bio ovaj downtime prvo, pa cemo mi da fantaziramo.

Realno, ajde nam recite šta bi... :p

Ja mislio da će biti neki kratki downtime zbog nekog updatea, a nije vas bilo više od 24h :p

Ukratko, dolazim da bih naucio svaki dan nesto novo, da bih zatrazio i pruzio pomoc, i da bih malo offtopicio :D Tek na 4-om mestu dolazi dosada, da imam sta da radim preko dana ne bi bilo iz dosade... :)

Inace, mnogo sam pizdeo zato sto nije radio forum, iskreno :D

Edit: a sta me to iznova vraca ovde... hmm, pa verovatno link u bookmarks-u, kad ga vidim odma' na njega i kliknem :D

Poslednja izmena:
pravo da kazem, ja sam krizirao dok se Bench nije ponovo pojavio... proslo mi kroz glavu svasta, cak sam se ponovo ulogovao na forum SK :p

Benchmark mi je odličan filter za bitne teme iz IT sveta, tako da ne moram sam da jurim vesti i aktuelnosti po netu.

e ja se vec uplasio, cim ste vi ugasili ovi iz winwina otvorili svoj forum na http://forum.winwin.rs/

eno tema neka na pcberzi se bavila misterijom benchmark nestanka.

ja bih mnogo češće dolazio kada bi se vratili komentari na oglase.

To je nekada bila meni omiljena sekcija. :D

Ni Google nije znao da da odgovor na pitanje sta se desava Bench-u. :)

Evo odgovora...

Riknuo server :(

Ja na moru, Silver u guzvi na poslu...pa sam se dopisivao malo sa tech supportom, zalio se jer je pre 15 dana prvo crkao evo switch u halama 3 i 4 :D, pa je pre 7 dana opet neki slican kurslus izbio - prvi put na dva sata, pa drugi na 20 minuta. Ovog puta je sam server zaribao i oni su sinoc predlozili da ga zamene - samo da u drugi HP ProLiant ubace nase diskove. Ja u avionu, cim sam stigao odgovorio im...

Dok su ga promenili, pojavio se i silver - i sajt je za 10 minuta proradio

Dakle, hardware failure

ja dolazim ovde, jer ima najvishe ljudi - shodno tome, najveca opcija da isfiltriram kog ocu a kog necu da chitam, a i da nadjem ono shto me zanima - ko god da je pisao.

i, mogu vam reci, sad kad me je iskulirao kutija, i ekipa iz mod sobe koja mi je davala vishe od jednog neosnovanog warn-a - sad mi je fino. iako mogu da kazem da mi je krivo shto mi josh nije uruchena nikakva nagrada za pisanije po forumu, peco, reaguj, imam armiju obozavalaca! :d

Nemojte to vise da radite,jer sticem utisak da su vam pustili menicu zbog neizmirenja obaveza na vreme,a bez bencha sam se vrtio ko muha bez glave.Salu na stranu al stvarno je tako i nadam se da se ovo vise nece ponoviti?

Dolazim pre svega zbog ljudi koji su na forumu...smatram da nigde ne mogu dobiti toliko informacija, sad dal' bile one strucne ili ne nije bitno! :D
Ukoliko me nesto zanima prvo gde gledam jeste bench, kao npr. kada me nesto u vezi nekog filma zanima prvo proveravam imdb! :)

Znaci pre svega informacije iz razlicitih sfera tehnologija, a pri tom i jer je jednostavno postao svakodnevna navika. Prvo sto palim na netu je bench! :) U svakom slucaju, ne radite opet nesto slicno kao zadnjih 24 sata! :p

Postavljač teme zna zašto sam ovde. :p

Zbog Mac sobe, naravno.

Poslednja izmena:
Meni je navika, uvek palim bench i p_caxe, blejim po ceo dan tu...

Na Bench dolazim zbog zgodnih devojaka s nadom da kroz probanje velikog uzorka suprotnog pola nadjem bolju polovinu.

Ili jos bolje.

dolazim jer volim sve sto vole mladi.

Kakvo pitanje takav i odgovor...

Spamovanje sa konzolaskom sektom, na celu sa Borisom, Marlijem i "vozacem CRX-ova" :)d) ume da bude krajnje relaksirajuce, from time to time. Also, postovi gospodina iz mog potpisa su nepre*ebivi. :d

Ja sam juce sigurno 30x probao jel proradio Bench. Iz objektivnih razloga bio sam primoran da vrsljam po Xtreme Systems. Nekako se uzelim citanja o hardveru, sta da radim kad imam vremena :d

Vrh Dno