Šta je novo?

hyper6 i 775...kako?

TeCHNiCS_

Slavan
Učlanjen(a)
23.10.2006
Poena
320
doticni CM je hladio s754 athlon 3000+ i juce sam uzeo c2d i nemogu da ga namestim... ne poklapaju se rupe... tj. hyper ima svoju plastiku koja se stavi ali na p35ds3l ne mogu jer se rupe na ploci ne poklapaju... jel ima neko ideju kako to namestiti ili je najbolje resenje prodati ovaj i kupiti neki drugi cooler?

mislim da ces teko to zbudziti... on je bas za amb procesore (mislim na raspored rupa koje odgovaraju tom socketu)

Hyper6 je samo za s754, s939 i s478.

a koji cooler mi preporucujete za e2160 da ima potenciometar da mogu da mu smanjim i povecam brzinu kako ja hocu a ne kao ovaj box cooler kad krene da pegla ushi otpadaju...

a koji cooler mi preporucujete za e2160 da ima potenciometar da mogu da mu smanjim i povecam brzinu kako ja hocu a ne kao ovaj box cooler kad krene da pegla ushi otpadaju...
A kontrola broja obrtaja iz biosa?
Kod mene se 2160 cuje dosta slabo na maksimalnom broju obrtaja. Na 60% se prakticno skoro i ne cuje.

Koliko bi novca izdvojio?

pogledaj pod "moja masina", i evo dve slike:

treba ti thermalright lga 775 retention bracket za 478

rm775.jpg

malo vremena...

h6lga.jpg

uskoro malo vise o ovome...

pa razmisljao sam da uzmem thermaltake sonic tower... ono bez coolera........ oce moci to da ohladi e2160 na 3.0ghz? (imam xaser 3 i 2 coolera duvaju tacno u trenutno box cooler)

da li bi mogao da ga pricvrstim sa onim trakicama??? koliko bi to bilo sigurno? nece se otopiti 100% samo ne znam da li ce moci da ga drze 100%?

Nazad
Vrh Dno