Šta je novo?

Hyper 48?

• Začetnik teme Začetnik teme Vule
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vule

Čuven
Učlanjen(a)
19.03.2004
Poena
710

Prilozi

• !!!.webp
    !!!.webp
    12.7 KB · Pregleda: 135
  • !!.webp
    !!.webp
    14.6 KB · Pregleda: 129
Poslednja izmena:
Mislim da ce biti test u narednom periodu na Benchmark-u.

delimir je napisao(la):
Mislim da ce biti test u narednom periodu na Benchmark-u.

To bi bilo lepo 😉

Da vidimo jel valja (a mora da valja) pa da se nesto konacno kupuje...

Evo da ti kazem kuler nije za o/c , znaci u pitanju je zanimljiv kuler koji je veoma TIH ,ali koji ima dobro tijelo.Pa ako oces neke bolje rezultate moras da promijenis kuler na hladnjaku 😉
Poz...

Tja ipak mislim da bi mogao neki blagi overclock...

H48 meni odlicno hladi prescott-a 3.2GHz stepping c0 - najlosiji moguci stepping.
veoma je tih.
RPM je tu oko 1420 - 1430, a temperature su izvandredne

idle 42-43C full load oko 50-52C (2xCPU Burn 10 min)

s tim da je kuciste bez dodatnih ventilatora, napajanje enermax whisper na najmanjem broju obrtaja, tako da nema cirkulacije kroz kuciste. A samo kuciste je smesteno u komad namestaja tako da je najgora moguca kombinacija sto se tice ventilacije i disipacije toplote.

pozdrav
Mipko

M3 je napisao(la):
Evo da ti kazem kuler nije za o/c , znaci u pitanju je zanimljiv kuler koji je veoma TIH ,ali koji ima dobro tijelo.Pa ako oces neke bolje rezultate moras da promijenis kuler na hladnjaku 😉
Poz...

A koja je cena ovog coolera? Dali je skuplji ili jeftinivi od H6?

Poslednja izmena:
Interesantno jeste, ali izgleda da ga nisi cuo kako radi 🙁

SoSo je napisao(la):
Interesantno jeste, ali izgleda da ga nisi cuo kako radi 🙁

Pretpostavljam da nisi ni ti. Mada procitao sam da jeste bucan, a i nefikasan na malom broju obrtaja. Ma ne preostaje nista drugo (ako hocu tisinu) nego da kupim konacno taj iBook ili zbudzim vodeno hladjenje 😀

Mada smaranje mi je da budzim vodeno hladjenje 🙂

Cula sam ga... U stvari pre se moze reci: slusala sam ga 😉 Ne radi se tu samo o buci, vec o nekom neobicnom pistanju koje se periodicno cuje... Nazalost je to jedini cooler koga ima ovde i koji moze da se montira na LGA775. Ja cu verovatno sacekati neko vreme , posto nemam bas neki izbor. U stari: mozda se i pojavilo nesto, ali mi je promaklo...

Poslednja izmena:
Asus je veci ako ni zbog cega onda zbog plastike.
Pride je Asus toliko bucan da je to sramota. Ne znam jel se neko jos uvek lozi na te 5000+ obr/min varijante, ali za mene su potpuno demode i ne bih ga preporucio nikome.
Ok, ima potenciometar, ali na manjim vrednostima ima nista-spec rezultate.

Nazad
Vrh Dno