Šta je novo?

Hynix DDR , 400MHz,???

Boban Vasic

Slavan
Učlanjen(a)
08.06.2004
Poena
304
Da li je neko kupovao ove memorije i kava su iskustva?
Cena je primamljiva (nasao sam za 18e 256mb(novo)),
Tj. vredi li ovo uzeti ili je bacanje para?

Za rad na default-u je ista solidan izbor,plus cena koju imas je ok.Ako te zanima o/c zaobidji je..

Bas tako, solidne ali nista vise. Sto bi rekli koliko para toliko muzike. Mada treba reci da je cena povoljna.Pozdrav

Oces iskreno? Uzmi Corsair, skuplji 10E, al vise vredi. Uzeces taj Hynix i dobices 1God garancije koju ce ti jedva uvaziti, na klokovanje zaboravi, kao sto i svi kazu.
Inace to je memorija za neku office makinu.

Memoriju uzimam za komp. kojii sluzi samo za mail,chat i neke sitne igrice!
Onda pretpostavljam da ce ova memorija da "odgovori izazovu" :)

Inace gorepomenuti moduli se mogu naci i na Kingston memoriji, pa cisto da znate :)

ja bi pre uzeo apacer 256mb cl2.5 400mhz za 22€. nije bolja a nije ni losija od hynix-a. ali zato imas 10 godina garancije. :) cak i NCP od 256mb ima life time garanciju a kosta 20€.

velkiki glas za NCP pri tome cjes mocji fino da je overklokujes za te pare... Sigurno provereno, imao sam NCP DDR266 koja je radila na 2-2-5 cas 2, kao DDR333 bez greske. Takodje sada imam jedan NCP DDR400, koji isto tako lepo radi... razmisli o tome.

p.s. da ne bude drvlje i kamenje, nigde nisam rekao da je NCP najbolja memorija, naprotiv svi je kude, ali mislim da smo vecj negde raspravljali o toj memoriji i pojavilo se jos par ljudi koji su takodje imali NCP i nisu se zalili...

offtopic: I opet je ispala ista stvar kao i uveK:

-dajte mi kilo belog i kiselu vodu
-- pa gospodine, crno vino vam je mnogo bolje...
- dobro daj onda kilo crnog i kiselu vodu :D

Poslednja izmena:
Za to moze da ti posluzi i hynix, samo je prvo istestiraj mem testom u dosu, jer one znaju da budu lose u startu, posto verovatno nisi video kako ih pakuje dobavljac, dobijes ih vezane gumicom po 10 do 20 komada i u plasticnoj kesi, koja nije antistaticka. Zato prvo test, pa posle u win, ako je ispravna, ako nije, nosi u radnju da menjaju.

Nazad
Vrh Dno