Šta je novo?

Hvala ljudi !

zava1974

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2005
Poena
680
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Vasi predlozi i sugestije su usvojeni...Konacno sam sklopio masinu...
Winc. S939 3000+
2 x 512 Kingmax Hard Core 500
Maxtor 300 Gb S-ATA 16Mb
Epox 9NPA+ Ultra nforce 4
Club 3D 6600GT
chieftec 420W napajanje i kuciste
UPS 800VA ili ti 480W
Monitor TFT LCD 19" ViewSonic VX912

Sve radi savrseno ,bas onako kako ste i rekli....ploca ima brdo podesavanja za sve i svasta....memorija je extra (trenutno radi na 1T 2.5,3,8,3 na 3.0V) i nemam nikakvih problema za sada.....procesor na 250Mhz 9x =2250....grafika je na difolt 500/1000....instalirao sam drajvere koje sam dobio uz sve to,ne znam da li su najnoviji....ako nesto nije kako treba vi recite,a ja cu da pisem ako nesto podje po zlu.HVALA
:banana:

Poz.

Poslednja izmena:
Iskreno....nisam neki overkloker....prvi dan kad mi je stigla masina,ortak iz ulice se igrao malo...instalirao 3DMark 05 sa nekim dodacima,selektovao sve u testu i pustio........3965 poena.....to je sve cega se secam.Ja bas ne bih da se zezam jer ne znam skoro nista o oc-u.Ne znam cak ni da li su mi ova setovanja dobra????Ako budem nesto isprobavao javicu obavezno...a da,kad je setovao grafiku na 565/1200 (cini mi se,nisam siguran) radio je test i pocele su da izlaze neke zelene mrlje po ekranu s' vremena na vreme pa smo prekinuli test na pola,ne znamo gde se dize napon na grafici...moracu da procitam u nekom tridu ovde da ne bih gusio vas....ako nekog ne mrzi neka pise sta on misli o svemu :wave:

Poz.

obori napon na memoriji...imam identicne module,identicno napajanje i radi mi na 250mhz 2.5-3-7-3 na 2.7V
za grafiku bi trebalo da ti je bebedno i stabilno 550/1100,ne mozes da joj menjas napon niti iz win-a niti iz biosa maticne

Napon na memoriji ti je stvarno visok, smanji ga, kod mene isti ti moduli rade na 275 Mhz 3-3-3-8 1T na "samo" 2.8V, koliki mi je i maksimum na ploci...

P.S. Drago mi je da ti se svidja ploca ;)

Stavio sam voltazu na 2.7V - 1T/2.5/3/8/3 i sve radi kako treba ....Hvala Vule,Floyde.....Ostalo je valjda kako treba,ne znam samo da li da podignem grafiku na 550/1100 ??? Recite ako nesto ne valja da menjam,za sve do sada ste bili u pravu.....iskustvo valjda:D Pozdrav

Hoce li me neko podsetiti kada smo mu dali predlog za konfiguraciju???

iz vise tema, mislim da nigde nije cela konfa preporucena, ali jeste monitor memorija epox itd...

tema je "Nedostatak iskustva..." otvorena 05.04.2005, 14:30.....
poz........

Nazad
Vrh Dno