Šta je novo?

Hunt: Showdown

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
igra li ko ovo? ne bi pocinjao novu temu, ali kad idem na search, izbaci mi jedan rezultat za ovu igru, ali kad kliknem na link, dobijem OOPS, something goes wrong.....

po meni igra je fenomenalna, odlicna ideja i izvedba, bas sam se zapalio..... ali definitivno treba team za ovako nesto....
ajde ako neko igra, javite se ovde.....

od sinoc i mi..... Snake1989 i Serveto sa foruma, kupili igru, pa cepamo, igra mi je sve bolja i bolja....... ali bukvalno, nista drugo ne igram sem HS.
@Dolazim da li mozes da igras "quick play"? ja odigrao nekoliko meceva solo tamo, 4 puta uzeo "soul survivor", i sad kad udjem u taj mod, samo mi vrti "searching for contracts".... i nista se ne desava.....

od pre oko 2 meseca imam neki cudan problem sa igrom.
naime, ako stisnem ALT+TAB i minimizujem igru da bi video poruku ili sta vec, i ako je podignem nazad, stutteruje ko blesava onda, iako pise da ide na 130-140fps
ako je ne minimizujem, radi savrseno glatko, bez stuttera. onda jedino moram restart igre da bi ponovo normalno radila.
probao sam reinstall igre, brisao user foldere, cak i stavio nedavno svez win11, ali uvek isto ako je minimizujem.
na netu ne mogu naci resenje.
ima li ko ideju sta bi moglo pomoci?
ovo mi se desava samo u huntu, bilo koju drugu igru ako minimizujem, nista se ne desava, rade i dalje normalno

Nazad
Vrh Dno