Šta je novo?

Huawei Watch 3 (PRO)

PJ

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
1,445

Obe verzije imaju LTE, a PRO verzija ima i E-sim. Bilo bi lepo da naši operateri omoguće share brojeva, pa da isti broj nezavisno radi i na telefonu i na satu.

Do 18.7. se kupovinom sata dobijaju i slušalice.

HarmonyOS ništa bolji od Lite verzije na SD2. Kao tracker, sa smart opcijom za javljanje na pozive, uz razumnu cenu, je ok.
Ništa bez WearOS.

Meni je i GT2 sasvim OK, kao advanced narukvica. Za Watch 3 mi za sada zvuči mnogo 500€, ali ako A1 omogući deljenje broja, cena postaje manje važna.
I odmah bih zamenio kožnu narukvicu za neku sintetiku.

500€, (van svake pameti), iskreno.

Bez obzira na design I onaj gumb/scroll koji svakako niko ne bi vrteo dok je sat na ruci..(bar izvesno vreme dok se ne zadovolji):) , sve drugo ja u suprotnosti sa cenom, naročito gabarit samog sata.

Uzimam TicWatch 3 Pro GPS (ne treba mi LTE, ne idem u teretanu i sl. ), ali razmišljam da će sledeći model biti sa esim opcijom..

LTE u teretani treba pozerima.

500e je suluda cena.

Xiaomi i Huawei lagano potiskujem , kakve god strategije u pitanju bile, ali taj 'kvalitet' osećam na sopstvenom džepu.

Huawei za kratko vreme svoj novi proizvod ubije tako sto nema apdejtova i nema nista apdejtom da izmeni…

Ne razumijem. obe verzije imaju LTE, a samo Pro verzija ima E-sim. Šta onda ima verzija koja NIJE Pro?

Kad sam prvi put video ovaj sat odusevio sam se, najpre dizajnom. Glatke ivice staklo od kraja do kraja,ali kad sam video cenu poceo sam da se premisljam. Nosio sam do tada galaxy watch 46mm i resio da ga zamenim. Ali na zalost finansije su preaudile i na kraju sam uzeo active 2 koji je po dezenu identican.

Vrh Dno