Šta je novo?

Huawei-SmartAX MT882 problem!!!

• Začetnik teme ubica
  • Datum pokretanja
U

ubica

Guest
Imam jedan BIG problem sa Huawei-SmartAX MT882 :mad:

To je inace onaj roze/beli modem, telekomov.
Problem je u tome sto ne mogu da instaliram usb drivere za vistu za taj modem...
Mislim da ovi driveri ne mogu da se stave na vistu32, ali da li je moguce da je telekom takvu gresku napravio i da nije stavio kompitabilne drivere i za vistu i xp?:smash:

Naso sam jedan site gde bi mogao da skinem driver, ali tamo se placa, tako da ako neko moze da mi pomogne, ja bi bio jako zahvalan ;)

site je:
http://members.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=655173

proveri prvo na sajtu huawei,
a sto se tice driverguide-a potrebno je samo da se registrujes,
ne treba da placas nista, ja tako skidam drajvere
samo sto postoji neki limit kada imas free clanarinu,
tip odredjeni broj ili mb drjavera koji mozes da skines u roku od dan ili nedelju dana,
nisam siguran kako ide taj limit.

jedino ako mu treba na dva racunara net, onda mu trebaju drajveri.

Ja bih pre kupio neki jedtin 5-portni switch u tom slucaju, utp je toliko bolji da ne vredi dalje diskutovati :)

Evo resenja, preuzeto sa drugog foruma, meni je uspelo kao i clanu koji je zapoceo ovu temu, a mozda i jos nekome zatreba:
Postupak je sledeci:
1) iskljuciti UAC ako je ukljucen (Start/Control Panel/User Accounts/Turn UAC on or off) i restartovati racunar
2) Samo pokrenuti Setup fajl sa Telekom CDa (NE PREBACIVATI GA U COMPATIBILITY MODE)
3) Kada se pojavi obavestenje da drajveri nisu certifikovani, klik na Install Anyway.
I to je to, trebalo bi da proradi, naravno to je za one koji imaju 2 racunara na pomenutom modemu. Ukoliko je 1 racunar u pitanju, bez dileme treba koristiti utp...

Hvala ljudi resio sam problem, ZAGOR uspeo sam sa tvojim predlogom:)

KIBLA, inace ne bi mogao jer delim net sa jos jednim kompjuterom, tako da od utp-a nema nista;)
Hvala na odgovorima...

Pozdrav!!!
lock

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno