Šta je novo?

Huawei Pura 80 serija

Hoce biti ultre kod nasih provajdera?

@dulic993 ma punjač mi je najmanje bitan u životu, jednom sam kupio lenovo kockicu od 140W i koristim isti bukvalno za sve. Bolje i da mi ne daju punjač nego da mi vređaju inteligenciju sa 25W. Naravno za Huawei pohvale što se otvaraju za 100W i to sa oba porta, ali oni imaju problema druge vrste. Super će biti za dve-tri godine što ću pored samsunga moći da uzmem i neki polovni vivo x200 ultra, oppo find x8 ultra ili čak huawei ovaj za tipa 500e ili manje i da ga nosim samo kao kamera telefon!

@dulic993 ma punjač mi je najmanje bitan u životu, jednom sam kupio lenovo kockicu od 140W i koristim isti bukvalno za sve. Bolje i da mi ne daju punjač nego da mi vređaju inteligenciju sa 25W. Naravno za Huawei pohvale što se otvaraju za 100W i to sa oba porta, ali oni imaju problema druge vrste. Super će biti za dve-tri godine što ću pored samsunga moći da uzmem i neki polovni vivo x200 ultra, oppo find x8 ultra ili čak huawei ovaj za tipa 500e ili manje i da ga nosim samo kao kamera telefon!

Pa ima li ova pura google servise?

Nek kaze ko sta hoce, al punjac od 100w stize u pakovanju. Pametnom dosta
Iskreno skeptican sam po tom pitanju, jer EU regulative po novom ne dozvoljavaju u istom pakovanju punjac.
Moze da se pokloni uz telefon, ali u posebnom pakovanju, ili ce biti kao sa skoro predstavljenim Honor 400 modelima, prvih mesec dana ko kupi dobija poklon punjac (do pre koju godinu smo to podrazumevali, a sad se obradujemo ako daju punjac).

Pa ima li ova pura google servise?

Nema, ali na foru se instalira i radi 95% stvari kao na regularnim telefonima.
Samo ne znam da li su resili i android auto.

Iskreno skeptican sam po tom pitanju, jer EU regulative po novom ne dozvoljavaju u istom pakovanju punjac.
Moze da se pokloni uz telefon, ali u posebnom pakovanju, ili ce biti kao sa skoro predstavljenim Honor 400 modelima, prvih mesec dana ko kupi dobija poklon punjac (do pre koju godinu smo to podrazumevali, a sad se obradujemo ako daju punjac).

Nema, ali na foru se instalira i radi 95% stvari kao na regularnim telefonima.
Samo ne znam da li su resili i android auto.
Do sada su i mimo tih EU glupostima (cije se regulative zasnivaju tako da opravdaju to sto proozvodjac zaradjuje dodatno novca prodavanjem punjaca zasebno), dobijao punjac. Ne vidim razlog zasto ne bi i sada

Dobro se P80U drži protiv X200U s obzirom na sva ograničenja, posebno SoC, koji je ipak dosta limitiran...

@Nikbos

Ne radi Google pay na žalost, jedino ako se nešto u skorije vreme nije promenilo.
Yettel banka na svom sajtu ima uputstvo i obaveštenje da aplikacija instalirana preko GBox-a radi. Probao neko ? Nisam yettelov korisnik, ali vidim da preko gboxa može da se instalira...

Prilozi

• yettel.png
    yettel.png
    118 KB · Pregleda: 16
  • 2025-07-17_20-33-19-159.jpg
    2025-07-17_20-33-19-159.jpg
    87.7 KB · Pregleda: 16
Da ne bude neke zabune, ili da pricam neistinu..... Koristim p60pro... Ali nikakve mob banke i placanja,za plaćanje postoji neka druga metoda bilo je kod mislava busica na recenziji za p60pro, ona radi.... Ja sam sveo koriscenje telefona na min.... Viber ( appgallery) insta ( appgalery - microg ga pokrece) edge pretrazivac ( microg) yt (microg) i ovo radi perfektno... Bez kasnjenja i problema na gbox je bilo malo povremenih kasnjenja i problema... Microg mora da se podesi malo, ne moze onako samo da se instalira, ima forica ali to je pola minuta posla.... Pisao sam o tome na forumima p60pro, p40pro.... Mate.... Videcete.....kada sam ovde na forumu vec, da iskoristim priliku da vas pitam...ima li sanse da Mate dodje na nase trziste?

Na Pura 70 Pro micro g radi bez nekih podešavanja. Android Auto ne koristim, plaćam s Curve. Notifikacije uredne, ništa ne kasni. Meni je taj telefon zasad perfektan. Prije njega imao Magic 6 Pro, Mate 50 Pro, P60 Pro...

Na Pura 70 Pro micro g radi bez nekih podešavanja. Android Auto ne koristim, plaćam s Curve. Notifikacije uredne, ništa ne kasni. Meni je taj telefon zasad perfektan. Prije njega imao Magic 6 Pro, Mate 50 Pro, P60 Pro...
Da da, sad se setih to za placanje Curve....

Dupli klik na power tipku otvara Huawei wallet i NFC i samo prislonim....Baš fino radi.

Taj korak ti ne treba. Huawei Wallet aplikacija je beskorisna. Samo otključaš telefon i prislonis kao i sa gpayom ili bilo kojim drugim uređajem.

Nazad
Vrh Dno