P9 lite nema brzo punjenje tako da potpuno iste rezultatw daje i punjac od 1 i od 2A. Na brzinu punjenja utice dosta faktora. Nije ista brzina punjenja recimo od 10% do 90% i brxina punjenja recimo od 40 do 100%. Brze se puni u prvom slucaju.Kapiram i ne kapiram. To sto kazes teoretski ima logike ali zasto onda u praksi jedan puni bukvalno 2x brze od drugog? Ima li veze koji je kabl u pitanju a ne samo kutijica?
Blago vama, ja sam zaglavljen na VIP-u sa verzijom B373.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
To sto tebi pokazuje je erecovery. Ako drzis duze power plus volume up trebalo bi da udje u recovery. Onda tamo slobodno uradi factory reset ako je fabricki rom u njemu. Ako je cackano i u njemu je neki custom rom i twrp onda je to druga prica ili je zeznut stock recovery pa ulaxi automatski u erecovery....Imam pitanje vezano za jedan huawei telefon,pozadi na masku mu pise PRA-LX1,sad ne znam jeli u pitanju p8 ili p9 lite 2017
Telefon ima neki problem sa internom memorijom,prijavljuje da je puna (slobodno nekih 260mb),preko file managera sam pretrazio memoriju i nisam nasao nista vece(slike i ostalo je na SD)
Mogu li da mu odradim hard reset,a da ne moram da mu posle ubacam rom.... i ako mogu kako da ga odradim,jer kad udjem u recovery nemam opciju wipe data/factory reset nego mi pise download latest version and recovery
http://dodaj.rs/image/quAD3
Kako se radi factory reset ako nemam tu opciju u recovery. Mislim da nije nista od custom rom-ova instalirano ni twrp jer daje normalan recovery kad u njegaTo sto tebi pokazuje je erecovery. Ako drzis duze power plus volume up trebalo bi da udke u recivery. Onda tamo slobodno uradi factory reset ako je fabricki rom u njemu. Ako je cackano i u njemu je neki custom rom i twrp onda je to druga prica ili je zeznut stock recovery pa ulaxi automatski. U erecovery....
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Stock recovery mora da pokaze i opciju wipe data/factory reset. A erecovery daje opcije koje si ti naveo, a to nije to.Kako se radi factory reset ako nemam tu opciju u recovery. Mislim da nije nista od custom rom-ova instalirano ni twrp jer daje normalan recovery kad u njega
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Stock recovery mora da pokaze i opciju wipe data/factory reset. A erecovery daje opcije koje si ti naveo, a to nije to.
Mozes ti iz sistema reset. Imas opciju u podesavanjima factory reset. Ako je u njemu stock recovery on ce odraditi sve nskon reboota.Aha ok probacu da udjem u stock ako mogne,sta da radim u slucaju da je nesto cackano pa nece u stock nego samo erecovery. Znam da oko roma nije nista dirano niti da je twrp stavljan.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Ok,hvala,kad probam javljam sto mu se zbiloMozes ti iz sistema reset. Imas opciju u podesavanjima factory reset. Ako je u njemu stock recovery on ce odraditi sve nskon reboota.
Udji u stock recovery i obrisi cash sa particija pa vidi. Ako i dalje zeza ursdi fsctory reset i resen problem. Pre toga sacuvaj sve sa Hisuite na racunaru ili na SD kartici.Pozz svima, jel mozda neko zna sta bi mogao da bude problem, nemogu da promenim temu, kada izaberem neku drugu jednostavno nece da promeni
Ma i kad izadje treba da prodje mimimum tri, cetri nedelje dok dobije autorizaciju ili Ota.L31 i gura update a L21 kasni. Pojavio se taj b397 što je za sa još nema parnog za ds
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Taj je dobar update. Skoro pa Emui 5.1. Ima bas dosta unapredjenja. Eto trenutno je c66 bolji od c432 za L21. [emoji41]meni je juce stigao update sad je b374 Vip korisnik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari