Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Evo posle par dana na RR ja sam zadovoljan, camera standardna za ove romove, baterija je meni ok, za moje korišćenje kao i na elitu, rom je brz i fluidan.

Iz *******cije sam odradio I ovo iz videa, radi pristojno[emoji4]
https://youtu.be/7UUwBYKCXhw

Ja sam se lepo ušuškao na Elite v6 sa kernelom 4+ ...radi baš , baš lepo ...čak više nemam ni problema sa usb debugging i spajanjem sa usb kabla i laptopa.. sto sam ranije na v6 imao cesto .... sad cekamo v7 ... :smash::smash:

Evo jedne tamne teme:Dark
preview_home_0.jpgpreview_settings_0.jpgpreview_widget_0.jpg

Sto modifikujete telefon temama.. Koliko vidim osudjen si na fabricku veličinu i grid ikonica? Zar nije lakse a i imas mnogo vecu slobodu, to raditi sa Nova launcherom?

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Veličinu ikonica možeš menjati i u emui temama .

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Mozes ikonice, al koliko vidim ne mozes velicinu, razmak izmedju njih itd...

Kad dobijemo Oreo,moći ceš i to.

Samo se šalim,znam da neće biti.Jedino ako bude nešto od Elite V8 kako je najavljeno.

Za P9 lite je pisalo na dosta mesta za Ofeo TBA

HUAWEI VNS-L21 Elite rom v5.1

Misli se na P9 lite 2017, sto je noviji model iz 2017. A bice garant neka uproscena modifikacija O i za nase modele tipa Elite i sl.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Izbacice na xda sigurno neki oreo rom. Od Huawei-a nece biti sigurno za P9 Iite, cak mozda nece ni p9 lite 2017 dobiti oreo.

Taman da se jos malo igramo ako Elit v8 bude oreo ...a do tad ce vec biti u pripremi i P11 lite ... [emoji23] [emoji23] [emoji23]

L21 - Elite v6

Kad dobijemo Oreo,moći ceš i to.
Ja vec to mogu, sa 6 puta boljim launcherom od default, pitam sto se vi patite sa ovim temama kao da imate Sony Ericsson neki.. :)

Slazem se sa Borisom inace od kako imam p9 lite oko godinu dana ... koristim iskljucivo nova launcher ... ovaj huawei launcher mi ima ikone kao na laptopu ... [emoji23] [emoji23] [emoji14] [emoji14]
L21 - Elite v6

Poslednja izmena:
Slazem se sa Borisom inace od kako imam p9 lite oko godinu dana ... koristim iskljucivo nova launcher ... ovaj huawei launcher mi ima ikone kao na laptopu ... [emoji23] [emoji23] [emoji14] [emoji14]
L21 - Elite v6
Koji widget za sat i vrijeme koristite na nova jer widget od naseg vremena jos uvijek nece

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk

Stigla OTA B389.

Da li neko ima ideju koje zastitno staklo pase uz ovaj telefon (Nillkin amazing h+pro ne mogu nigde da nadjem-imam ga ali je ispucalo svuda), a da se ne pojavljuju mehurici ispod stakla?

Ja moje staklo imam oko godinu dana , i nijednu packu nemam do sada ...niti mehurica niti bilo cega ...zalepile su devojke u roda marketu ...valjda gaaxy kod ili tako nesto ...ima ih u mnogim mestima ...staklo je bilo ovakvo ...
2016-08-18-20-14-glass_02.jpg

Tako je kod mene trajalo 3 dana. Fora je naći gde je svež lepak

Hahahhaa :) U redu, hvala. Okusacu srecu sa nekim drugim staklima. Prosto me izludjuje sto vrlo brzo povuku proizvode za odredjene modele.

Ja sam posle fabričke folije lepo 3 i naručio iz Kine pre neki dan pošto sam treću skinu i sad nemam ni jednu

Pre neki dan mi iskiznuo telefon iz gornjeg džepa i završio na ekranu,kad sam ga okrenuo vidim display ošo u p.m.,šta je tu je,vidim na ćošku se odlepila fabrička folija,skinem ja to,kad ispod nje netaknut display.Folija je više ličila na liskun nego baš na foliju.Stvarno je odslužila svoje,a sad moram da nađem neku zamaeu.
Štete što nisam napravio slike.

Jedna od stavki mi je bila kada sam uzimao P9 lite cena displeja za ne daj bože. Sad je oko 16e tako da košta kao 2 super stakla.

Vrh Dno