Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Evo stiglo I kod mene, L21.
e497152474e1a290a605ed9edcae503f.jpg

Koliko sam video bar sada otvara kameru momentalno,drugo nisam ni gledao da li je nesto menjano

Meni je stigao OTA update na L21C432B383 (Vip), upravo ga skidam...

Poslednja izmena:
Hvala na obaveštenjima. Skida se B383. :)

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk

Na L21C66 nema nista, kao i obicno. Dobicemo 2 meseca posle drugih.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Meni je jedina razlika, što mi je pre po otključavanju mob postojao kao neki lag par sekundi sta god da radio, a sad toga nema čim otključam mob sve istog trenutka radi normalno.

Meni za B382 skine od 531mb i onda kaze da mora skinuti do 1,04gb i kad ga skine kaze da je paket nevazeci i obrise ga...

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk

Meni za B382 skine od 531mb i onda kaze da mora skinuti do 1,04gb i kad ga skine kaze da je paket nevazeci i obrise ga...

Ako ides preko ff kad namestis proxy i posaljes u updater i krene download vrati wifi podesavanja na default i onda nece da vuce dalje nego skine samo to sto si mu zadao.

Ako ides preko ff kad namestis proxy i posaljes u updater i krene download vrati wifi podesavanja na default i onda nece da vuce dalje nego skine samo to sto si mu zadao.

A da zaboravio sam to meni cijelo vrijeme namjesten proxy stoji

Nece...ista stvar ko sto je i bila sa b380
1fcb97f62bcfd1ae10c46e7f7bc9f51b.jpg

Koliko se sećam, firmware čija je zadnja cifra parna je za dual SIM modele...proveri da nije to u pitanju i probaj B381 ili B383 ako imaš single SIM...

Koliko se sećam, firmware čija je zadnja cifra parna je za dual SIM modele...proveri da nije to u pitanju i probaj B381 ili B383 ako imaš single SIM...
Dual sim model je kada sam isao na 380 sam morao staviti 381 koji je na 50 instalacije prestao i ostala je samo nova zakrpa i onda sam na to morao 380

Ja imam Huawei VNS - L31C432B380 i nemam nikakav update

Stići će i meni je juče na MTS mreži došao oko 17h. Mada i nije neki spektar bagova njime rešen, mora to mnogo bolje nakon 6 meseci. *** hoćeš podršku uzmi Nexus (ovaj pixel).

Poslednja izmena:
Ma ne patim ja toliko za telefonima , koristim osnovne stvari, malo fejs, novine i viber. Suludo mi je davati pare za telefon. Bolje uzeti dobar lap top ili zvučnike. Drug mi dade 700 evra za iphone 7+ rad sve što i ja ,samo mu je kamera vrhunska.

B382 se sada moze preko ff instalirati [emoji16]

Kako preko otg? Zar p9 lite podržava otg?

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Aaa ti misliš na ota. Nismo se razumeli znam da nema otg

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

I meni je u toku "odmora" stigao OTA update za B383, verzija sa 2GB ram.
Nisam ocekivao OTA, s obzirom na to da sam B381 ubacio preko FF-a.

Zdravo, jas sam na B380, zelim da pokrecem update B382 preko ff, ali nemam pristup na wifi, dali je moguce da se pokrene update preko mobile data posto jas sam samo na 4G. I koj je postupak?

B382 se sada moze preko ff instalirati [emoji16]

I to moze full paket da se isforsira u Updateru. Probao full paket. Vratio se samo da bih uhvatio taj Ota I autotizaciju dok jos radi I kasnije da mogu da sacuvam backup sistema u twrp. Mada se ovde ne bih zadrzavao mnogo. Kamera stuca, usb debug gasi stalno, ram nista bolji, zvuk slabiji. Da Mirza ispegla Emui 5.1 pa odoh, ali realno I iskreno i Elite 4 je zakon za ovo. Pozzz

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi, stiglo mi ažuriranje na B382, i sad se kamera pali dosta brže, ali i dalje ima seckanja. Ima li neko rešenje za to?

Pisano je bilo da se sprema neki custom Oreo rom sa stock Androidom?

Jel ima nesto od toga?

@Alexxx1

Ako moze lista najboljih custom romova koje si probao(sa prednostima i manama u odnosu na stock i jedni na druge), bilo bi pozeljno sa uputstvima kako da se ubace, pa da potrazimo od moderacije da ubaci u prvi post.

Poslednja izmena:
Vrh Dno