Ako ides preko ff kad namestis proxy i posaljes u updater i krene download vrati wifi podesavanja na default i onda nece da vuce dalje nego skine samo to sto si mu zadao.Meni za B382 skine od 531mb i onda kaze da mora skinuti do 1,04gb i kad ga skine kaze da je paket nevazeci i obrise ga...
Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
A da zaboravio sam to meni cijelo vrijeme namjesten proxy stojiAko ides preko ff kad namestis proxy i posaljes u updater i krene download vrati wifi podesavanja na default i onda nece da vuce dalje nego skine samo to sto si mu zadao.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Dual sim model je kada sam isao na 380 sam morao staviti 381 koji je na 50 instalacije prestao i ostala je samo nova zakrpa i onda sam na to morao 380Koliko se sećam, firmware čija je zadnja cifra parna je za dual SIM modele...proveri da nije to u pitanju i probaj B381 ili B383 ako imaš single SIM...
Moze i preko otg. Meni upravo se skida B382. [emoji3]B382 se sada moze preko ff instalirati [emoji16]
Ma mislio sam na zvanicno da je stigao updejt. Instalirao mi se b382.Kako preko otg? Zar p9 lite podržava otg?
Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka
I to moze full paket da se isforsira u Updateru. Probao full paket. Vratio se samo da bih uhvatio taj Ota I autotizaciju dok jos radi I kasnije da mogu da sacuvam backup sistema u twrp. Mada se ovde ne bih zadrzavao mnogo. Kamera stuca, usb debug gasi stalno, ram nista bolji, zvuk slabiji. Da Mirza ispegla Emui 5.1 pa odoh, ali realno I iskreno i Elite 4 je zakon za ovo. PozzzB382 se sada moze preko ff instalirati [emoji16]
Samo custom rom ili da rootujes pa flesnes kameru od P10 lite ili Mate 9. PozzzzPozdrav ljudi, stiglo mi ažuriranje na B382, i sad se kamera pali dosta brže, ali i dalje ima seckanja. Ima li neko rešenje za to?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari