Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Pogledao sam dosta klipova ali moj samsung je star 5 godina. Imam samo opciju allshare ali piše no equipment stored.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Moguce da nemas onda podrsku za Miracast. Da bi kod mene radio Miracast mora da bude ukljucena I opcija na Tv da omoguci sve aplikacije za povezivanje I tt.
2b3c0ebea6359e694abd2a919bbb5e02.jpg

Sent from my Huawei P9Lite ROM: Elite ROM v4.0;Base updated to B389/B390

Sad sam probao da strimujem fotografije i video klipove i neće. Probao sam i preko wifi direct, konektuju se tv i telefon ali nista vise od toga. Na nokiji lumia 720 sam ranije to radio bez problema.

Sad sam probao da strimujem fotografije i video klipove i neće. Probao sam i preko wifi direct, konektuju se tv i telefon ali nista vise od toga. Na nokiji lumia 720 sam ranije to radio bez problema.

Tebi u principu kad kliknes na Mirrorshare na telefonu ne pronalazi Tv? To najverovatnije znaci da ti Tv ima neki stariji metod povexivanja I sherovanja. U prilog tome je sto si mogao sa starijim telefonom da se povexujes. Proveri da nemas neku app na playstoru jos za povexivanje Samsung Tv I telefona....
5122992f18482d3efba6ddccead54fca.jpg

Tebi u principu kad kliknes na Mirrorshare na telefonu ne pronalazi Tv? To najverovatnije znaci da ti Tv ima neki stariji metod povexivanja I sherovanja. U prilog tome je sto si mogao sa starijim telefonom da se povexujes. Proveri da nemas neku app na playstoru jos za povexivanje Samsung Tv I telefona....
5122992f18482d3efba6ddccead54fca.jpg

Smart hub na ovom tv je praistorijski. Ima neku aplikaciju TV cast ali je mnogo losa. Resenje za ovaj tv je da uzmem neki android box i tako bude smart u pravom smislu reci. Sad bi najradije kupio neki MHL adapter ali ne znam da li sigurno radi? Instalirao sam neku mhl check aplikaciju i piše da ne podržava ali sam video na jednom klipu da radi i video sam na amazonu da ima da se kupi.

Primetio sam da mi nesto krace traje baterija, pa cu morati da radim hard reset prvi put posle skoro god dana koriscenja. Sad razmisljam kad se vec bakcem time jel se isplati nadogradnja na 7.0? Kakve se promene dobijaju? Jel se uspori telefon? Jel ima nekih resetovanja i sl?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Primetio sam da mi nesto krace traje baterija, pa cu morati da radim hard reset prvi put posle skoro god dana koriscenja. Sad razmisljam kad se vec bakcem time jel se isplati nadogradnja na 7.0? Kakve se promene dobijaju? Jel se uspori telefon? Jel ima nekih resetovanja i sl?

Gde sad to pitanje ;) Zar ti nije Ota update za N stigao pre pola godine? Ista je baterija I na 6 I na 7, nema resetovanja, usporavanja I sl. Pozzz

Poslednja izmena:
Gde sad to pitanje ;) Zar ti nije Ota update za N stigao pre pola godine? Ista je baterija I na 6 I na 7. Pozzz

Nisam apsolutno nista updateovao od kad sam decembra 2016 uzeo telefon. Sad planiram prvi put da mu radim hard reset da bi malo osvezio telefon.

Nisam apsolutno nista updateovao od kad sam decembra 2016 uzeo telefon. Sad planiram prvi put da mu radim hard reset da bi malo osvezio telefon.
Ma nemoguce da nisi dobio Ota update za N. To ide automatski, a od tebe se trazi da kliknes da zavrsis instalaciju.....

Dobijao sam neke notifikacije za nadogradnje, ali nisam hteo da menjam dok prvo ne vidim kakav je telefon nakon toga.

Послато са LG-D405 уз помоћ Тапатока

Mislim da vise I nema Ota sa MM na N, tj proveri da li imas notifikaciju za nadogradnju pa javi. Ako nema onda jedino da ides preko Ffindera. Svi su na N, da nije dobar vratili bi MM.

Imam neku nadogradnju softvera na b160 valjda, provericu.

Послато са LG-D405 уз помоћ Тапатока

Zna li netko kako da napravim da mi postotak baterije bude u bateriji kao na drugoj slici
Prva slika je samo linage tema na emui 5,a druga je linage roma
830b3cd297598805a4738decd56c427e.jpg
80a621093996d5120a0f60126a03f846.jpg

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk

Settings -> notification & status bar -> battery percentage (promeniš na in icon).

Huawei P9 Lite via Tapatalk

Ubacio sam b370 tj 7.0, jel da idem na b380?

Ubacio sam b370 tj 7.0, jel da idem na b380?

380 isto radi normalno kamera se brze otvara nego na 370 ali nfc/bluetooth se nekada sami pale vecinom kad se mobitel resertira

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk

Bluetooth ume sam da se uključi i kod mene na h8l, najčešće ako bude u airplane modu pa se vratim iz njega.

Sent from my honor 8 lite [PRA-LX1] using Tapatalk

Ubacio sam b380, odradjeno i vracanje na fabricka podesavanja. Testiracu ovih dana pa javljam.

Pozdrav ljudi, drug ima problem, zgnječio je svoj p9 lite i puklo mu je staklo(tač radi sve full u svakoj tački ekrana).. Ali je tom prilikom nagnječio i iskrivio kućište.. Šta nam je činiti?IMG_2367.JPG

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li se jos nekom cini da je preosetljiv zvucnik tokom razgovora. Jako dobro se cuje pozadina sagovornika, toliko da smeta. Da li je to do mreze ili postoje neka podesavanja kojim bi se reducirao taj zvuk?

Moguce da nemas onda podrsku za Miracast. Da bi kod mene radio Miracast mora da bude ukljucena I opcija na Tv da omoguci sve aplikacije za povezivanje I tt.
2b3c0ebea6359e694abd2a919bbb5e02.jpg

Danas sam kod sestre probao da mirorujem ekran telefona na lg lf652 webos tv. Telefon pronađe tv, krene da se povezuje par sekundi i samo to preskoči i traži druge uređaje. Neće da se poveže ni preko wi direct. Preko jedne aplikacije uspevam da strimujem slike i filmove na tv a mirorovanje ekrana nikako.

Evo lepio trece kinesko staklo danas.

Prvo mi je naprslo posle 6-7 meseci, drugo je bilo lose zalepljeno i nerviralo me pa sam ga skinuo.

Treca sreca, prvo je imalo baloncice kod logo-a, drugo je bilo lose zalepljeno u gornjem desnom cosku, ovo sada niti ima baloncice i deluje da je dobro zalepljeno.

Sva tri placena po 400 din u podzemnom u Nisu.

Danas sam kod sestre probao da mirorujem ekran telefona na lg lf652 webos tv. Telefon pronađe tv, krene da se povezuje par sekundi i samo to preskoči i traži druge uređaje. Neće da se poveže ni preko wi direct. Preko jedne aplikacije uspevam da strimujem slike i filmove na tv a mirorovanje ekrana nikako.

A jesu telefon I Tv bili na istom ruteru? Ja koristim isti ruter, a Tv mi je povezan kablom do rutera. Ali probao sam I wifi povezivanje sa ruterom pa preko njega veza sa telefonom. Wifi direkt ne znsm dal uopste funkcionise, iskreno to nisam probao....

A jesu telefon I Tv bili na istom ruteru? Ja koristim isti ruter, a Tv mi je povezan kablom do rutera. Ali probao sam I wifi povezivanje sa ruterom pa preko njega veza sa telefonom. Wifi direkt ne znsm dal uopste funkcionise, iskreno to nisam probao....

Da, telefon i tv su na istom ruteru (sbb cisco). Prvo je tv bio na lan kablu a posle i na wifi i nije htelo. Vidim moze da se nadje miracst adapter ali vise mi se svidja android box jer na njemu radi miracast plus brdo drugih programa i mogucnosti

Opet mi deezer tih. Ponudi mi posle restarta da predjem onu granicu u zvuku ali je zvuk 50% tisi nego ranije. Prosli put je proradilo posle reinstalacije ali sada je opet isti problem. Ako svaki put moram da reinstaliram deezer da bih ga koristio nek se tera. Bas mi ide na zivce.

Prosli put je reinstalacija pomogla, ovog puta nista, plus je zvuk tisi svuda. Ne znam kako, ne znam zasto ali Sony bubice su se utisale na oko 50%. Daj Boze da su 30x koriscene. Sa svim drugim sluskama se cuje normalno. Ipak nije deezer kriv, ono proslog puta se samo slucajno poklopila situacija :S:

Da, telefon i tv su na istom ruteru (sbb cisco). Prvo je tv bio na lan kablu a posle i na wifi i nije htelo. Vidim moze da se nadje miracst adapter ali vise mi se svidja android box jer na njemu radi miracast plus brdo drugih programa i mogucnosti
Uzmes Mini M8S II 2/16gb, neku bezicnu tastaturu I mis I uzivas. Sljaka za sve pare.

Uzmes Mini M8S II 2/16gb, neku bezicnu tastaturu I mis I uzivas. Sljaka za sve pare.

Ili nesto noviji H96 pro [emoji3]

Nazad
Vrh Dno