Jesam vise puta isto ostaneAhahahaha! Ma samo restartuj telefon kad ti se desi to sa baterijom. :d
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Jesam vise puta isto ostaneAhahahaha! Ma samo restartuj telefon kad ti se desi to sa baterijom. :d
Onda si jedini kome se to dešava. [emoji14]Jesam vise puta isto ostane
Hocuu hvalaOnda si jedini kome se to dešava. [emoji14]
Probaj ovu što ja koristim. Potraži na Play Store Pure AOSP temu.![]()
Nervira me ovo "ubijanje" aplikacija u pozadini. Pisem nešto u temi preko Tapatalk-a, odem na minut na YouTube i Tapatalk otvara aplikaciju od nule. Tako je generalno za sve aplikacije na telefonu. Nista nije dodato na listu onemogućenih aplikacija nakon gasenja ekrana.
Mogu li da se zadrže nekako aplikacije i da ne radi ponovo full refresh ?
Ima itko da preporuci neku dobru temu ova mi je malo dosadila a dosta sam ih probao i ne odgovaraju mi :/
Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
Dobra tema, ali mi ne prikazuje notifikacije na zakljucanom ekranu. Je li treba podesavati nesto ili nema prikaz na zaklj ekranu?Onda si jedini kome se to dešava. [emoji14]
Probaj ovu što ja koristim. Potraži na Play Store Pure AOSP temu.![]()
Upravo je instalirao. Super je! Hvala na predlogu!XDA exclusive,odlična dark tema.Sivo-crno-žuto i uz to većina sistemskih aplikacija je skinovano
Jel ima ista o tome kada ce 382/3 za l21?Radi se i dalje ali B385 Za Aziju i Novi Zeland, pise da se update tice i potrosnje baterije![]()
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Nista nisam nasao, ni za moj nema jos B383 Iako mi je L31 ono sa ff nece nijedan da instalira..Jel ima ista o tome kada ce 382/3 za l21?
Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
Ne meni sve normalnoDa li nekome jos Avast prijavljuje virus za aplikaciju Ffinder I jos neke izmedju kojih cak I Moj telenor?
U prilogu kako to izgleda
Na kom si softveru,M ili N?Probaj da ubacis gmail u zasticene aplikacije pa onda testiraj i vidi sta se desava.
To se i meni desavalo,i je ne samo za Gmail nego i Viber,FB Messenger.
Kinezi su dobri,dosta su napredovali,ali jos moraju da uce kako da naprave dobar firmware.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Gmail ne može da se ubaci u zaštićene aplikacije jer ne daje tu mogućnost i zato što je sistemska aplikacija pa je po default-u već ubačen kao zaštićena.Probaj da ubacis gmail u zasticene aplikacije pa onda testiraj i vidi sta se desava.
Ako imaš još neki mail na telefonu (npr. Yahoo) moguće je da ti je on postavljen kao podrazumevana aplikacija. Idi u aplikacije, pa na zupčanik u donjem levom uglu tj. podešavanja>podrazumevane aplikacije>e-pošta i ako ti daje ponudu čekiraj gmail kao podrazumevanu.Na N-u sam. Problem je sto ne znam gde se to nalazi, a sve sam pretražio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari