Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Evo moje Teme Zlatna5 ,još nije gotova,oko 70%.
A za uzvrat molio bih nekog ko je na DUAL SIM-u da mi sa ovom temom pošlje ili okaći početnu sliku od kontakta (kao dole na slici) da hih mogao da ubacim.
Unapred HVALA.
Screenshot_20170518-175913.png

Moj je kupljen u Nemackoj pa sam ga ja uzeo od tog lika i 432 je verzijaIMG_20170518_202707.png

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Za one koji se dvoume da instaliraju 380 kod mene evo sada na 12 sati koristenja i skoro 4 sata upaljenog ekrana ostalo je jos 55%

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk

Za one koji se dvoume da instaliraju 380 kod mene evo sada na 12 sati koristenja i skoro 4 sata upaljenog ekrana ostalo je jos 55%

Kako si to uspeo da izvedes? Kod mene 4 sata i 30 min od 100% do 20% potrosene baterije.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Kako si to uspeo da izvedes? Kod mene 4 sata i 30 min od 100% do 20% potrosene baterije.

Drzalo mi je isto dosta i na 370 a sad jos vise evo sad mi je na 43% 13h10 min koristenja i 4h55min upaljrnog ekrana s tim da zadnjih sat vremena sam cijelo vrijeme na yt

Drzalo mi je isto dosta i na 370 a sad jos vise evo sad mi je na 43% 13h10 min koristenja i 4h55min upaljrnog ekrana s tim da zadnjih sat vremena sam cijelo vrijeme na yt

Ja sam stalno na 4g retko kada na wifi. Instalirao sam facebook, mesenger, viber,yt, i dr aplikacije. Nesto ti sigurno drugacije koristis kad moze toliko dugo da izdrzi.

Ja sam stalno na 4g retko kada na wifi. Instalirao sam facebook, mesenger, viber,yt, i dr aplikacije. Nesto ti sigurno drugacije koristis kad moze toliko dugo da izdrzi.

E pa ja sam dosta vremena na wifi pogotvo sad kad je skola jer i tamo imamo wifi
b70ce9de4f2cf7a7d0a81ae2b86d84d9.jpg
da9eff55986df768f67ef6d64b9439ee.jpg
8c4cb56d109186f3c5322e8ee8cf56e8.jpg
1ce1dbb22ecadb58e1dee71a9f38edf9.jpg

Svaka cast. Nisam video facebook da korsistis. On zna dobro da iskoristi bateriju.

Svaka cast. Nisam video facebook da korsistis. On zna dobro da iskoristi bateriju.

Procitao sam ovdje msm da je netko napisao da kada se odjavi sa fb da ne vuce bateriju ocito je istina :)

Procitao sam ovdje msm da je netko napisao da kada se odjavi sa fb da ne vuce bateriju ocito je istina :)

Ja sam napisao jer je fb najagresivnija aplikacija iako sam joj onemogucio da radi u pozadini ona i dalje radi i intezivno trosi bateriju sve dok.se ne odjavim a par puta je trosila i kad sam se odjavio,mada restart i odmah u menadzer telefona ocisti se sve leponi ja imam i po 2,3 gb slobodnog rama

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Pozdrav ljudi, verovatno sam vec odavno pitao :D, presao sam kao i vecina vas sa C66 na C432, sa single sim na dual sim, pa me zanima hocu li ja sad dobijati regularno OTA apdejte za C432 dual sim verziju. Trenutno sam na B370 i nisam jos dobio B380. Hvala

Poslednja izmena:
Ma kakve aplikacije za socijalne mreze. Kao pricali su I da je FB lite aplikacija kao resenje za te stvari, ali I to vuce memoriju I to dobrano. Ja koristim FB, Insta... preko obicnog CM browsera, I lepo rade, nema seckanja.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B370 uz pomoć Tapatoka

Pozdrav ljudi, verovatno sam vec odavno pitao :D, presao sam kao i vecina vas sa C66 na C432, sa single sim na dual sim, pa me zanima hocu li ja sad dobijati regularno OTA apdejte za C432 dual sim verziju. Trenutno sam na B370 i nisam jos dobio B380. Hvala
Hoces,najnormalnije.
Ja sam isto to uradio ipreksinoc dobio regularno verziju 380.

fb lite meni vukao više resursa nego običan fb

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Da da kao "lite". To ti je kao kad kupis lite margarin u prodavnici, i kao lite, manje masti a u stvari vise drugih ****** i nezdraviji XD. E pa tako i facebook...

Naletim na temu koja mi manje više odlično odgovara, da nema ove "sitnice" :D
Da li postoji mogućnost da se poboljša vidljivost preview-a viber poruka? (ne zavisi od wallpaper-a?)
db2a0a30801aad46eb071d1732abd91a.jpg

TT

Ma kakve aplikacije za socijalne mreze. Kao pricali su I da je FB lite aplikacija kao resenje za te stvari, ali I to vuce memoriju I to dobrano. Ja koristim FB, Insta... preko obicnog CM browsera, I lepo rade, nema seckanja.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B370 uz pomoć Tapatoka
Instagram je ok, njega koristim preko app a FB bas tako, preko skracenice u cm browseru. Prva stvar na telefonu mi je brisanje fb-a. Preko browsera radi jednako dobro, a moze ujedno i da se chatuje. Jedino ne znam mogu li notifikacije da se primaju, pitao me browser par puta, ja odbijao. Udjem kad hocu, vidim sta ima i to je to. Ko me treba hitno nece pisati na fb nego sms ili viber.

Da li još nekome baguje telefon kod poziva? Nakon poziva, bilo da sam se javio ili je propušten, otvori mi fb messenger, galeriju i kontakte. Moram da idem tri puta na back dugme dok se ne vratim na home screen. Ne uvek, od 5 poziva, 3 puta se to desi.
I, jel ima još neko da nije dobio OTA za L31C432B160?

Ajde ljudi pomagajte. Imam ovaj P9 lite već par meseci i do skora sam se nadao da ću dobiti zvanični abdeit međutim skoro sam zvao Huawei podršku i oni su mi rekli pošto ja imam verziju L31C440B132 da je taj telefon pravljen za Azisko tržište i da se ne nadam zvaničnom abdejtu. Sada pokušavam da ga otključam i sam abdejtujem međutim nikako ne mogu da dobijem unlock key. Pokušavam da ga registrujem i dobijem ključ ali nikako ne uspevam uvek mi ibaci obaveštenje da je telefon registrovan na drugom mestu i da ne mogu da dobijem ključ. Napominjem da sam ja prvi vlasnik telefona i normalno se registrovao na Huawei preko telefona. Neznam u čemu je problem?

Ajde ljudi pomagajte. Imam ovaj P9 lite već par meseci i do skora sam se nadao da ću dobiti zvanični abdeit međutim skoro sam zvao Huawei podršku i oni su mi rekli pošto ja imam verziju L31C440B132 da je taj telefon pravljen za Azisko tržište i da se ne nadam zvaničnom abdejtu. Sada pokušavam da ga otključam i sam abdejtujem međutim nikako ne mogu da dobijem unlock key. Pokušavam da ga registrujem i dobijem ključ ali nikako ne uspevam uvek mi ibaci obaveštenje da je telefon registrovan na drugom mestu i da ne mogu da dobijem ključ. Napominjem da sam ja prvi vlasnik telefona i normalno se registrovao na Huawei preko telefona. Neznam u čemu je problem?
Kad popunjavaš ona polja za registraciju sva polja mora da ti budu popunjena sa velikim slovima

Ovo je smešno a ujedno i žalosno,FB ne koristim preko fona,bio je zaustavljen a posle restarta ponovo se aktivirao (zaboravio da isključim ).:smash:
Screenshot_20170519-180529.png

Ако може мала помоћ. Купио сам телефон из наслова али никако не могу да наместим да поруке куцам ћирилицом. Да ли не може или ја не могу да нађем где треба да је укључим. Свака помоћ је добродошла.

Tastaturu moraš prebaciti na Gboard (Google tastatura) pošto u Huawei Swyre nema ćirilice
podešavanje/napredna podešavanja/jezik i unos/podrazumevana tastatura tu izabereš Gboard i kasnije jezik;)

Imas raznih varijanti sto se tema tice ..od same sistemske aplikacije tema pa do raznih aplikacija na google play sa Emui temama ili xda itd...a postoji I ova varijanta da sam pravis ili menjas postojecu temu sa ovom aplikacijom.
Mozes da promenis navigacione tastere po zelji , bateriju ikone signala , wifi , smanjujes ikone itd....inace ovo kod mene je nav bar I ikone iz editovane teme Pacifik Blue a sam launcher je apex pro.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mixapplications.themeeditor
6340d08368767b1632a85ac2b9df2602.jpg

2d19088e290058397434d5b385841d89.jpg

b9b6c647898819eda6685960e659adc1.jpg

006b991dc1796c4341197692ccb5d167.jpg

Huawei VNS-L21C432B371

Poslednja izmena:
Dobio regularno OTA, B381 i baterija dosta bolja nego na prethodnom B371...

Nazad
Vrh Dno