Ne može više FF Huawei ih provalio, samo izbaci neautorizovan update i izbriše ga. Doktori.Koliko zauzima 380 meni firmware finder izbacuje ota od 292mb
Mozda zato jer inace je 370 - 380 za dual sim a 371 - 381 bi trebalo da je za single sim.Nije ja sam uspio dns instalirati 380 preko ff
Prije mi nije htjelo pa sam prvo inst 381 na 370 i puko je na pola i samo se zakrpa promjenila na na travanj i danas sam bezveze stavio 380 da se skida i instalirao se normalno
Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
Znam to ali sam samo bezveze stavio 381 na 370 jer sam mislio mozda uspijeMozda zato jer inace je 370 - 380 za dual sim a 371 - 381 bi trebalo da je za single sim.
Huawei VNS-L21C432B371
I meni je tako na proslom meizu bilo mogao sam u sat vremena staviti stari novi sustav i jos neku betu a da se vratim na stari ne tream rollback nego samo skinem zadnji sustav koji mi se svida i to je toMada video sam I na drugim sajtovima da mnogi mesaju dual na single firmware I obrnuto ..I opet to sve radi kako treba ...kinezi su čudo .. [emoji33]
Huawei VNS-L21C432B371
DaZnaci mogu da ubacim ovu otu od 292mb, preko firmware findera?
Ali ako si na 370 sumnjam da ce ti htjeti 380 primiti a da najprije ne dobijes novu zakrpu od 381Znaci mogu da ubacim ovu otu od 292mb, preko firmware findera?
Meni je trenutno 370 koju sam isto ubacio preko firmware finderaAli ako si na 370 sumnjam da ce ti htjeti 380 primiti a da najprije ne dobijes novu zakrpu od 381
Mozda ti je pametnije sacekati da ti normalno dode jer mozda je meni sreca sto se nista nije dogodilo osim promjena zakrpe kada sam stavljao 381 na 370 da bi danas mogao staviti 380Meni je trenutno 370 koju sam isto ubacio preko firmware findera
Kamera se bar kod mene dosta brze otvaraJa upravo sada dobio 380 OTA.Ne primecujem nikakvu,razliku na prvi pogled,videcemo dal ce baterija biti nesto bolja ili ne.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Kolega, imaš kakav link na to ili upute?Uz root moze da se ugasi lite mod i onda ta pozadina postaje providna (takodje se dobija i night shot mod u kameri, i cuvanje slika u RAW formatu).
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
https://forum.xda-developers.com/huawei-p9lite/help/transparent-notification-shade-t3581022Kolega, imaš kakav link na to ili upute?
Ovo je tačno OTA se dobija po osnovu IMEI i SIM kombinacije tj regiona,npr. mađari su imali betu B360/B361 naravno oni koji su se prijavili kao testeri al zato još nisu dobili OTA ażuriranje na B370/B371 a kamoli B380/B381.
Sad smo mi na redu da budemo zamorčići.
A sta ja crni onda da radim koji imam L31C440B132 kupljen u Srbiji a zivim u Rusiji i koristim njihovu karticu?FF ne izbacuje nista posle oktobra 2016.
Primetio sam da dosta ovih koji su kupovani na crno kod nas imaju C440.Pošto je tvoj C440 Engleski T-Mobile (gde si ga samo izbunario)
Pošto je tvoj C440 Engleski T-Mobile (gde si ga samo izbunario),možeš da se prebaciš na C432 i staviš B380 i radiće sa svim Ruskim karticama.
Ili potraži pomoć na Ruskom 4PDA forumu ako već kažeš da živiš u Rusiji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari