Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Zna li itko hoce li mi na dolazenje b380 utjecati to sto sam prije pokusao preko FF staviti 380 pa 381 i update je puko na 50% i jedino sto se promjenilo je zakrpa koja od tad stoji na 5.4.2017?

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk

Slazem se ...I meni se vise svidjalo na MM-u ... probao sam sa theme menagerom ...sve se moze izmeniti ...ali ta crnina nikako...barem ne onako kako bi se meni svidjalo..[emoji33]

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Uz root moze da se ugasi lite mod i onda ta pozadina postaje providna (takodje se dobija i night shot mod u kameri, i cuvanje slika u RAW formatu).

Kod nas na telefonu iz Vipa je ovakva situacija. Ni jedan jedini update, ne znam zasto... da nr buni ovo Telenor gore, telefon je uzet iz Vipa preko paketa, ali nije zakljucan pa je Telenor kartica unutra :)
image-0-02-05-605eab82a98e9a8e7d13ebb167c255f65197ec4d7216ce4965dafd92104ccc91-V.jpg

Da li neko moze da me uputi na post gde je uputstvo kako da ga updateujemo preko nekog programa (lap top) ili slicno.. ? Pokusavao sam da pronadjem na prethodnim stranama ali bezuspesno..

Poslednja izmena:
Probaj na prvoj stranici .
Ima lepo sta I kako se radi preko firmware finder-a.
I pogledaj odmah kako se vraca na marshmallow u slucju da ti se ne svidi nougat .... [emoji2]

Poslednja izmena:
Mi se nadamo da ce telefon proraditi mnogo bolje... sa MM radi ocajno, bar nas primerak... prethodni zenin telefon je bio LG G Flex 2, i pre 2 meseca smo uzeli P9 lite koji od starta radi poprilicno ocajno.. koci, baguje, po 5 sekundi mu treba da udje u kameru, galeriju... smrzne se na par sekundi od jednom pa proradi..
Po specifikaciji je jaci od G Flex 2, a ako ih uporedimo P9 lite je traktor, a G flex 2 porsche.. zaista je razlika nebo i zemlja u radu...
Iz tog razloga i ocekujemo Nougat, u nadi da ce telefon da se stabilizuje...

Koliko znam za sada samo modeli sa oznakom C432 su dobili azuriranje na Nugat (ispravite me ako gresim )...ako bas hoces Nugat mores prebaciti tvoj C66 u C432 ...imas takodje na prvoj strani sta I kako.

Nisam siguran ima li c66 neke vip app?

Moj je iako kupljen u Vipu bio odmah C432B161 ...bez ikakvih njihovih oznaka ili aplikacija.

Jel ima itko da mu se desilo to isto sto i meni?

I jel moze netko slikati moja mu je zakrpa ako je na 370/1?

I jel moze netko slikati moja mu je zakrpa ako je na 370/1?

Kod mene na 380 zakrpa je 05.04.2017. Mislim da je na 370 bila starija. Nesto kod tebe to nije odradjeno do kraja kako treba.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Nesta sam s**** onda ocito probacu staviti 380 mozda sada uspije

Koliko znam za sada samo modeli sa oznakom C432 su dobili azuriranje na Nugat (ispravite me ako gresim )...ako bas hoces Nugat mores prebaciti tvoj C66 u C432 ...imas takodje na prvoj strani sta I kako.

Gresis, C555 je dobio OTA B361.

Borise, kakvi su utisci? Ja se ne usudjujem, ali me smaraju stalne notifikacije da je update stigao. Jel ima neki fazon da se iskljuce?

Uspio je 380 ne vidim da ista steka ili nevalja
Jedina razlika mi je da na 370 je trebali 5+ sec da otvori kameru a sada odma kao i na MM

Kod mene za sada 380 bolje drzi baterija. Nadam se da ce tako da i ostane.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Gresis, C555 je dobio OTA B361.

Borise, kakvi su utisci? Ja se ne usudjujem, ali me smaraju stalne notifikacije da je update stigao. Jel ima neki fazon da se iskljuce?
Azuriranje sistema ...pa tri tacke desno ...podesavanje azuriranja...obavestavanje dostupnih azuriranja...probaj da iskljucis.

Huawei VNS-L21C432B371

Ovako je kod mene. Gledao sam vec, nema.
c4e829578261ee70e4515ddf83c20e83.jpg

Ma probao, smara opet.. Nebitno, neka ga. :D

Ma nista ...ako ti dosade obavestenja ... ti predji na Nugat ... onda nece da smara ... [emoji6]

Huawei VNS-L21C432B371

Zato i pitam za utiske sa B361 :)

Zato i pitam za utiske sa B361 :)
Pa super je za sad, vredi bukvalno zbog multi window podrske i brzog prebacivanja izmedju zadnje dve koriscene aplikacije.
Takodje i multitasking prozor je duplo funlcionalniji sad, na MM mi se non stop desavalo da hocu da ubijem neku aplikaciju a zalaguje mi dok skrolujem levo desno i zatvorim pogresnu.. sad ne moze to da se desi vise i animacija je glatka.
Baterija ista kao na MM.
I da, Instagram nije hteo da mi osvezi feed na trenutak juce dok sam bio van kuce, nisam siguran jel na 3g ili 4g bio, na adi ciganliji zna generalno da zaebava net pa nisam siguran zbog cega..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Onda da predjem i ja..

Nisam imao tih problema sa lagom u app killeru, mada sam ih mahom gasio sve, ne pojedinacno.

Preci cu na N veceras najverovatnije, javljam utiske.

B381 preko FF-a ubacen je ubica.
Poceo i meni da jede bateriju, telefon se greje dok ne restartujem i obrisem Cache, posle toga bukvalno hladan.

Veceras ide rollback.

Jel validna pretpostavka da te probleme koje ste imali sa baterijom i slicno, da su se desavali samo vama sto ste budzili firmware verzije i menjali trzista? Jel imao iko problema preko regularnog OTA updatea, i bez ikakvog prckanja sa firmverima i slicno..

Ja sam na regularnom b370 :) i nemam problema nikakvih.

Multi window je najjaca fora ikad :)

96262d13c04e599e3e213e31d8aeabed.jpg

Jeste dobra stvar
6392248d7188f14bbed0f98b13da2845.jpg

Vrh Dno