Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Ja sam na Vip mreži. Predhodni mi je bio b131 i sada ovaj od skoro 700mb

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Isto VIP mreza a prethodni bio b131 Od jednog do drugog update-a proslo skoro 6 meseci

Huawei ima samo 3 opcije.

P9 Lite TT

Ima li nekih ispravki i poboljsanja. Moguce je da se spremaju za 7.0.

Послато са HUAWEI SCL-L01 уз помоћ Тапатока

Moj telefon nije dobio update (c66b131). Doduše imam karticu Mts-a u njemu.

Poslato sa HUAWEI+VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Nije bitno koja je kartica u telefonu.

Uredjaji iz VIPa uvek kasne sa update-om, zaista ne znam razlog. Sony Xperia M4 Aqua je kasnila vise od pola godine u odnosu na uredjaje iz Telenora sa MM update-om.

Stigao za one koji su na odmoru u Maleziji ili ajde blize u mirovnim misijama u Pakistanu i tt ;)

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Ja mislio stvarno

Ma totalno neozbiljan lik. Mozda mu opet negde probija osvetljenje pa njje dobro video

*** ja se primio na zalost

Ma nema veze sada ima svakakvih na forumu,a ranije i da naučiš nešto, da ti pomognu ka da imaš neku nedoumicu i da ti pomogneš kada možeš. Zdravo okruženje.

Jel može ovaj telefon da se poveže na 5GHz Wifi?

NXT-L09

Ja nisam uspeo probao sam da se povezem na komsijin signal on ima exe net i nisam uspeo a oni imaju tu 5Ghz mislim

Juče uključim hotspot na mom telefonu (podešen na 5GHz), kolegin P9l ga ne prepoznaje. Prebacim na 2,4, poveže ga bez problema. Pa se pitam da li ja nisam znao nešto da podesim ili telefon jednostavno ne podržava.

NXT-L09

Ne podrzava 5GHz.

P9 Lite TT

Izašao i p10 lite zvanično.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

H P9 ima dual band wlan, koji bedak, ja mislio da ne postoji taj tel. :) Mislim nije must have, ali nije ih kostalo da stave...

To sam i ja malo razočaran za 5Ghz

Hoce jos neko da uzima Spigen zastitu? @ivanbas i ja hocemo,ako bude jos nekog,postarina ce biti manja.
Ako jedan uzima, onda je postarina 10e,ovako ce biti manja, a Spigen je 8e

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Postarina je uvek fiksnih 10e.

Moze 5 sa istom shipping cenom(kao shipping za jednu).

Pa da izdelimo kao ljudi i ne placamo 18e nego 10-ak po osobi.

Ko je zainteresovan da poruci nek posalje PM.
Ovo ce biti samo sada, nisam prodavac niti preprodavac, drug ce mi poslati iz nemacke i to stize za par nedelja, ali mora novac da se uplati prethodno.

P9 Lite TT

Ja sam zainteresovan za spigen, može neka slika da vidim kako izgleda.

Ljudi meni dolazi za ova nekakva ažuriranja i evo stavio sam, i poboljšava li stalno ili nema potreba za ažuriranjima, msm jel tako ne utječe to na garanciju, ipak nije root, nego samo sistemski update...

Sistemska azuriranja koja se rade preko fabrickog softvera, u ovom slucaju updater-a, naravno ne uticu na garanciju.

P9 Lite TT

Da, i mislio sam tako... Ažuriratel vi ? Msm jel stvarno poboljšava il je samo onako :p Ja sam evo sad stavio, nešta se ažurira... :D

Evo ga, ažurirao sam na B161 msm, 476 MB,
Ugl. nešta je kao poboljšano, dodano i to, nešto za slow mo video i još neke stvari... Ugl. evo prošlo je tri dana, mobitel mi se jako sviđa :D Testirao sam i kameru u raznim uslovima, i sviđaju mi se ove mnogobrojne opcije koje je Huawei dodao :D I skont'o sam slušalice hahah, ma dobre su, onako, solidne :D Jedino imam problema nisam još stavio SIM, treba nano, a ovaj operater mi odugovlači, te ne radi mašina, te ovo te ono...

Nazad
Vrh Dno