Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

To mate 9 ima. P9 lite nema te senzore ;)

sent from P9 lite

Mnogo su mi velike za uši, pa ih baš i ne koristim :D

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Poštovani,

Hvala što ste kontaktirali Huawei Tehničku podršku.

Nažalost, za P9 Lite ažuriranje na Android 7 još nije dostupno, tačan datum ne znamo, ali će najverovatnije biti dostupno na proleće ili početkom leta. Molimo za strpljenje.
Pratite našu facebook stranicu i internet stranicu kako biste bili u toku.

S poštovanjem,
Huawei Tehnička podrška

Ljudi, jeste vi koristili odnosno koristite li vi ove fabričke slušalice ?
Slusalice su ok(sto se tice kvaliteta zvuka) ako ih stavis drugacije nego sto je naznaceno na njima i zalepis selotejp za usi da ne ispadnu jer su dizajnirane za vanzaljce

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Slusalice su ok(sto se tice kvaliteta zvuka) ako ih stavis drugacije nego sto je naznaceno na njima i zalepis selotejp za usi da ne ispadnu jer su dizajnirane za vanzemaljce..

Znaci ja sam vanzemaljac, posto sam jedan od retkih koji nema problema sa slusalicama [emoji20]

P9 Lite TT

Znaci ja sam vanzemaljac, posto sam jedan od retkih koji nema problema sa slusalicama [emoji20]

P9 Lite TT
Nisam na to mislio,sam dizajn slusalica je stvoren na neki bizaran nacin pogotovo oznake L i R,ako tako stavis necujes nista a obrnuto rade ali ispadaju iz uveta.

Pisao sam o tome vec pre par meseci, napisacu opet.

Drug i ja koristimo slusalice ove, on dobio uz p8l, ja uz p9l.
I njemu i meni su sluske dobre, ne ispadaju iz usiju, i normalno se cuje kad se stavi kako treba, L i R.

On ima male usi, ja imam velike, a nemamo ni on ni ja probleme sa sluskama.

Ne znam kako vi ljudi uspete da ih stavite i da nista ne cujete :D

P9 Lite TT

Jel ovo OTA kod njih stigao ili je manualno radjeno?

P9 Lite TT

Ja isto koristim sluske od p9l uzeo od devojke posto ona ne koristi.. Meni su super ne ispadaju mi a nemam neke bas velike usi..

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Ok su sluske kao rezerva al bilo koje sa Alli-ja od 10-15e su bolje 4 puta..

Pisao sam o tome vec pre par meseci, napisacu opet.

Drug i ja koristimo slusalice ove, on dobio uz p8l, ja uz p9l.
I njemu i meni su sluske dobre, ne ispadaju iz usiju, i normalno se cuje kad se stavi kako treba, L i R.

On ima male usi, ja imam velike, a nemamo ni on ni ja probleme sa sluskama.

Ne znam kako vi ljudi uspete da ih stavite i da nista ne cujete :D

P9 Lite TT
Onda su moje falicne jer kad stavim po pravilu nista necujem tj radi samo onaj srednji zvucnik a onaj drugi sto ulazi u uvo neradi.....

Slusalice daju odlican zvuk sto se mene tice, ali meni ono nikako ne pase, ispada mi stalno :D Cudan dizajn.

Slusalice daju odlican zvuk sto se mene tice, ali meni ono nikako ne pase, ispada mi stalno :D Cudan dizajn.

I od Honor5X i sada od P9L, te sluške mogu da stavim, ali ispadaju na svaki pokret glave..
Godinama koristim obične, gumirane od Samsunga Galaxy S1 Plus...

Poslednja izmena:
Nego, ovaj Google Assistant, imao sam ga par dana radio sve ok i danas vise nema, kad zadrzim dugme izbaci Google Now. Jel nestajalo jos nekom?

Meni je jos tu, ali ga nisam aktivirao uopste.

P9 Lite TT

Kako nece skoro? Pre skoro deset dana sam napisao da sam dobio nugat,kao i jos neki forumas, prezadovoljan sam.
Nugat sije MM po svim stavkama.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Meni više taj update nema nikakvu draž neka bude kad hoće. Većina proizvođača je potpisala sa Guglom obavezu isporučivanja novog OS 3 meseca nakon nexus-a. Ali to često nije praksa sa budget telefonima. I u cenu koštanja ti je uračunato to što si "privilegovan" da imas novi Android. Muka mi je od toga. A naizgled open source ekosistem...

Poslato sa HUAWEI+VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Isto [emoji2]

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Sta podrazumeva taj updejt. Zar nije zadnji b151. Na koju mrezu ste dobili updejt.

Послато са HUAWEI SCL-L01 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno