Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Ma u principu beta program je danas završen i ljude jedino zanima OTA update, nikakvi linkovi i prečice. Tu nema greške.

Послато са HUAWEI VNS-L21

Pa za mene nece biti ota

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Rekli su da ce svaki p9l dobiti nougat preko ota, zasto za tebe ne bi bilo?

Ako si nesto cackao pa zato nece, strpi se vec, izaci ce kasvetan guide jer sigurno nisi jedini ako si tako nesto uradio :D

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Promenio sam presao sam na c900 preko dloada onda kad je bilo. Samo to sam dirao nista vise. Nista nisam otkljucavao ili bilo sta slicno

I kako se radi update sa ovih linkova? Dload folder se kreira na root sdcard (smeštanje update.zip u njega) i onda poziv onog broja iz dialer-a uz odabir opcije upgrade from sd? Hvala

Послато са HUAWEI VNS-L21

Aj ako moze pomoc da pita neko za c900 posto se lose snalazim sa engleskim. Al ako moze ono preko dloada

Opusti se, nek izadje prvo za sve pa cemo pitati i za C900 ako ne bude i za njega. Obzirom da nisi cackao oko root i bootloadera, nisi ubacivao modifikovane verzije vec samo zvanicnu koja te je slucajno prebacila na globalni model mislim da bi Huawei podrska trebalo da izadje u susret i omoguci i tim korisnicima aziriranje na Nougat.

Nadam se. Ili bar kao sto sam na c900 tako i za N preko dloada

Flešovan SuperSu free 2.65 pa nadograđen na 2.79. Jednom kad dobije root privilegiju više ne traži,pogledaj u SuperSu-u dal je ubeležen.Koristim Hama OTG kabel ROM C432B161.
Uf, uspeo sam nekako. Mnogo sam se mučio,a fora je u tome da je prepoznao samo jednu od mojih 5 flash memorija, i to tek kada sam je ponovno formatirao. Samo SanDisk radi kod mene. Da, prethodno sam morao ručno da odradim root, neće da radi ako rutujes preko twrp opcije. Usput, radi i miš, verovatno i tastatura. Da, aktivirao sam i dttw,kad sam već krenuo da čačkam. :)

Kod nas u radnjama skuplji j5 2016 od honor 7 lite, dal je ovo normalno :D

Lesina je to sa SD410 :(

Ovi sto su uzeti kod operatera imaju uglavnom 2gb rama?Negde sam citao da Huawei daje 3 god garanciju na telefone
Samo za premium modele stoji ta opcija. U kutiji dobijes knjizicu i preko HiCare aplikacije aktiviras i dobijas extra vodinu dana VIP garancije. Odradio to drugar sa Mate 9. Stvarno imas osecaj i da si kupio premium uredjaj i da si dobio premium uslugu. Pohvale za njih.

sent from P9 lite

To je odlicno,nikada nisam imao neki Huawei telefon,ali vidim da su postali ozbiljan brend..Uzecu sada p9 lite,nadam se da nece puno zaostajati za lg g3(znam da nisu u istom cenovnom rangu)ne po pitanju brzine,nego po pitanju kamere

Poslednja izmena:
Ja sam i dalje posle 3 meseca zadovoljan aparatom. Obično mi posle mesec dana već dosadi. Radi odlično bar meni. Kamera je solidna lično bolja mi nije potrebna.

Da li je bolje kupiti P9 lite ili P8 lite 2017?
Nije mi jasno da li je P8 lite 2017 isti telefon kao Honor 8 lite (Pošto na gsmareni piše za P8 lite 2017 also known as Honor 8 lite)?
I da li je tačno da je za američko tržište nazvan P9 lite 2017?

Poslednja izmena:
Ovo je opet za c432 ne za c900:(

Capture.JPG
Pa zar nije trebalo EMUI 5 da izadje i Nugat?
A u changelog samo ovo pise na B360 update??

Ukratko, još nije izašao za većinu regija, uključujući c432 koji većina ovde koristi. Izašao je za Aziju, Rusiju itd.

Naručio MSVII case i razmišljam o kaljenom staklu... Da li ima neka provjerena varijanta osim Nillkin-a?

uzeo bih neki telefon sa vecim ekranom,imam trenutno p9l i poprilicno sam zadovoljan sa njim,ostao bih na Huawei brendu,po ceni bi mi odgovarao Mate 7,ima li smisla prelaziti na njega s obzirom da je stari model?

Ако ти одговара величина екрана од 6" и то што неће више добијати надоградње Андроида, што да не. Још увек је то одличан телефон.

Послато са Lenovo TAB S8-50L

Trebali bi ovo

https://m.aliexpress.com/s/item/326...32671788044&shortkey=vaQnyeqU&addresstype=600

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Iskreno, zazirem od jeftinih stakala a opet ne bih da plaćam blizu 10€ za Nillkin staklo ako ne moram :d (a recimo na Xiaomi RN3 sam našao par odličnih alternativa za upola Nillkin cijene).

P.S. Naručio dva stakla... just in case :D
https://www.aliexpress.com/item/VIU...red-Glass-Film-For-Huawei-P9/32727843033.html
https://www.aliexpress.com/item/Hua...reen-Protector-for-Huawei-P9/32764312781.html

Poslednja izmena:
Posle 2 meseca su mi se pojavile prve ogrebotine na fabrickoj foliji, verovatno zato sto brisem ekran od farmerica.

Ja imam jednu sitnu i jednu malo vecu. Vrv isto od tog brisanja.

Da li je bolje kupiti P9 lite ili P8 lite 2017?
Nije mi jasno da li je P8 lite 2017 isti telefon kao Honor 8 lite (Pošto na gsmareni piše za P8 lite 2017 also known as Honor 8 lite)?
I da li je tačno da je za američko tržište nazvan P9 lite 2017?

sve ovo bi i mene zanimalo posto su svi u uzem izboru...

Nazad
Vrh Dno