Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

hahha kako si to uspeo druze?po kom uputstvu si rutovao i otkljucavao bootloader

Prema ovom uputstvu odradio bootloader http://www.htcmania.com/showthread.php?t=1196519
A prema ovom uputstvu odradio flash oeminfo i TWRP http://www.htcmania.com/showthread.php?t=1261335
I sve proslo u redu i na kraju flesnem B151 pa je trazio onu sifru i resetovao se odradio format i sve, i upali se telefon radi sve super i sada je jos dual sim :D
A sacu pomocu ovog programa da vidim i vratim nazad na single sim https://forum.xda-developers.com/hu...nt/europe-vns-l31-toolkit-bootloader-t3432873
Uopste nije bilo tesko odraditi, ali nije hteo zip fajl single sim da flesuje u TWRP pa sam uradio dual sim i eto dobio dual sim telefon sada :D

A ja samo hteo stock MM a dobio sam stock MM i jos dual sim haha :D

Poslednja izmena:
I dalje su ne zna datum za zvanični N? Ok radi Beta,nemam pucanje tih app što se ovde pominje. Baterija solidno 2 dana i malo vise

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nema. Mada rekli su da ce Honor 6X da dobije update u Martu. Po toj nekoj logici trebalo bi sad u Februaru da bude za P9 seriju.

Ja sam uputio pitanje Huawei podršci u vezi update-a, rekoše za dve nedelje.

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Settings->Fingerprint ID->Fingerprint management.

Jel ima neki pretrazivac koji je dobar a da recimo manje trosi baterije od hroma?

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Opera definitivno.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Ili Dolphin. Možda i najbolji, tj. sa najviše opcija za personalizaciju. Ima čak i Flash player. Ali ima jedan bug kod mene, ne pamti mi jezičke, iako je podešen da to radi.

Danas primetih jedan problem na N. Puca mi Mixzing kao plejer ali sam stavio Aimp pa radi. Na MM je radio. Vidim da jačina zvuka je i dalje ista (osrednja)

Radi svaki, samo mu pokaži temu na XDA i objasni ...
Nije to nikakva nauka, samo smara i treba dosta vremena [emoji6]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.7 (Build 853)

Ma ja bi sam uradeo nego me strah da ne brickujem telefon? A ta tema na xda deluje komplikovana,nasao sam ja drugu ali ne znam da li funkcionise

Zašto ste uzeli single sim ako vam treba dual sim telefon :D

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Vama se baš gubi garancija, a? :d

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Koji ste firmware koristili kad ste se vracali na MM? Ja probao sa 131 i pukla instalacija na 5% :d
3 sata sam ozivljavao telefon :d
Sad cu da probam sa 151 :smash:

Da, da, pod uslovom da ne zvekne nešto što bi te sprečilo da bilo šta čačkaš dalje... Npr. crkne USB konektor, nema punjenja baterije, nema flešovanja... :D

hahah e sad ga pretera ,pa to se nije desilo ni na starim telefonima a kamoli na novim...mozda je moguce,ali ja za to nisam cuo :smash: Ma samo da vidim dal se dobija update,ako ga nema flesujem ga ja na dual sim

Nemoj posle da bude 'ljudi jel moze pomoc, nece telefon da upali" :D

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Pa pazi, meni od 20 i kusur telefona koje sam posedovao, na dva je riknuo USB priključak. :D Na jednom sam ga ja razvalio, a na drugom valjda fabrički nije bilo najbolje zalemljeno pa je otkazao posle par meseci. :D
Naravno, to sam dao kao primer jer dosta toga još može da zvekne pa da ne možeš bootovati tel., ući u fastboot i sl. :D

Poslednja izmena:
Jel moze neko upustvo kako instalirati nugat. Ne dobijam udate preko mreze.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno