Jel može da se nađe neko staklo da je stvarno staklo, a ne plastika?
Šta preporučujete?
Samo cu reci WOW![]()
Stigla danas nije losa
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
A da uradiš mod za 2 SIM kartice + memorijska?Da li postoji P9 Lite sa 32Gb memorije. Potreban mi dual sim, ali sa vise meorije od 16Gb zbog iGo navigacije.
Ovaj telefon mi odgovara skoro po svemu, ali ukoliko nema vise od 16Gb nije mi upotrebljiv.
Imate li predlog za neki drugi model slicnih karakteristika i da je prihvatljiv po ceni.
Crn telefon (kao moj) a ovaj metalni deo nekako nzm ne uklapa se za ociSto?
Maska jeste lepa, i ja bi takvu uzeo. Samo kazem "još da je crn aluminijum" al i ovako je dobro.Pa ne moze aluminijum da bude crn. Moze ali ko hoce da plati
Pa gde ćeš bolje za to nego telefon sa microSD slotom ?Da li postoji P9 Lite sa 32Gb memorije. Potreban mi dual sim, ali sa vise meorije od 16Gb zbog iGo navigacije.
Ovaj telefon mi odgovara skoro po svemu, ali ukoliko nema vise od 16Gb nije mi upotrebljiv.
Imate li predlog za neki drugi model slicnih karakteristika i da je prihvatljiv po ceni.
Pa gde ćeš bolje za to nego telefon sa microSD slotom ?
Osim toga igo folder sa svim mogućim i najnovijim sadržajima za Srbiju zauzima 320 MB [emoji6]
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Nisi pratio, hocu dual sim + microSD karticu.
Za iGo mi nije dovoljna samo Srbija.
Pogledao sam na youtube spajanje jedne od sim katice i microSd, moze to da se odradi, ne znam sam samo koliko je stabilno i trajno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari