Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Verovatno direktno preko beta app... ovo sistem i te gluposti :D Cekam nougat najvise zbog drugacije kartice multitaskinga i status bar :D za ostalo tu i tamo...

Huawei P9 Lite (VNS-L21)
Slazem se. Mada su dosta stvari promenili nogautom a i lepse izgleda

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
E i ovu oklopunu sam video, i razmišljao sam i nju da uzmem, ako je to ta. Gde si je naručio i jel pozadi plastika ili kao neki aluminijum

Poslednja izmena:
Obe su kupljene kod istog prodavca na aliexpresu, tako da su me obe sve sa trakingom i sipingom dosle malo manje od 1000din. Stigle su za 20 dana, nema poreza i carine.
Oklop je odlican, nije aluminijum vec plastika, mislim da je tako, i da je zalepljen za gumu. Ja sam navukao sve na telefon iz jednog komada. Guma je dosta tvrda- plasticna. Dugmad sam morao da razradim, jer su kruta. Stisnem power dugme, a reaguje vol -.

Ova druga tpu je isto tako odlicna... bolja je guma i fensi je, a stiti telefon.

Obe su kod ekrana starije min 2mm tako da moze licem dole da se odlozi telefon...

Ja sam protiv krutih oklopa koji spadnu kad padne telefon...i koji ne pokrivaju sve osim ekrana.

Cemu sluzi sihronizacija?
Ugasih je zbog radi baterije.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Jel to p9 lite nema 5Ghz wifi? and 5GHz connectivity is not available ovo me malo razocaralo

Poslednja izmena:
Sad prevedi šta bi to trebalo da mi znači pri upotrebi? :d

Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk

Cemu sluzi sihronizacija?
Ugasih je zbog radi baterije.

Recimo, sinhronizovao si gmail i uzmimo da ti je internet stalno ukljucen. Znaci,kada primis email, dobices odmah obavestenje da si dobio email, a ako ti je sinhronizacija ugasena, onda moras da ulazis u gmail aplikaciju da vidis ako imas neki novi mejl.

To nema veze sa notifikacijama za wa/messenger/poruke i slicno?
Mail me ne zanima i nista korisno mi tamo ne stize.

Ima veze za viber,WA,messenger itd...

Nema veze sa tim. Meni je sinhronizacija iskljucena a redovno mi stižu poruke sa vibera i mesendzera. Samo stavi da ti budu aktivne i po zakljucavanju ekrana.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Jel menjao neko color temperature podesavanje u Settings>Display?

Probao sam na Cold, lepse su mi boje nekako. Ima i warm podesavanje.

I meni lepse cold na prvi pogled al zaboli me glava, pocne da smeta posle nekog vremena.

Da li je moguće da se ugrađuju različiti ekrani u P9 Lite? Imam dva, supruga je uzela u junu a ja sad u januaru. Oba su iz VIP-a. I potpuno su im različiti ekrani, u nijansi bele, u koloritetu, svetlini... drugačije izgledaju. Probaću da odslikam da se to vidi. Mislim, uređaji rade odlično, ne kažem da je mana, samo me čudi da su ekrani skroz različiti. Probao sam identična podešavanja i drugačiji su.

Da li je moguće da se ugrađuju različiti ekrani u P9 Lite? Imam dva, supruga je uzela u junu a ja sad u januaru. Oba su iz VIP-a. I potpuno su im različiti ekrani, u nijansi bele, u koloritetu, svetlini... drugačije izgledaju. Probaću da odslikam da se to vidi. Mislim, uređaji rade odlično, ne kažem da je mana, samo me čudi da su ekrani skroz različiti. Probao sam identična podešavanja i drugačiji su.
Koji je po tebi bolji ekran? Iz juna ili januara.

Naravno, imaju vise proizvodjaca, pa sad sta ti zapadne. A takodje ni ekrani od istog proizvodjaca ne moraju da budu identicni.

Znaci Meizu 2 imab5ghz wifi I zenin Acer Liquid ima ,a ja nemam ... mislim stvarno

Pa pazi meni zna da bude kad treba da povucem nesto aki ajd. Nije mi jasno ipak je.to sitnica,ovakav aparat bi bilo lepo da ima.

Pa pazi meni zna da bude kad treba da povucem nesto aki ajd. Nije mi jasno ipak je.to sitnica,ovakav aparat bi bilo lepo da ima.

I dalje sve ali bas sve radi na 2,4 zar ne?

I gps mu radi super. Glonass mu mnogo znaci

Znaci Meizu 2 imab5ghz wifi I zenin Acer Liquid ima ,a ja nemam ... mislim stvarno

Aj' za nas kojima taj podatak ne znači mnogo, objasni šta bi to trebalo da predstavlja u radu? :)
Već sam te pitao, ali nisi mi odgovorio. [emoji14]

Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk

Pa meni znaci zbog nasa npr

Sad trazite dlaku u jajetu :D Nisam znao da je ovako dobar osecaj pod prstima sa glass protect.

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Nazad
Vrh Dno